středa 20. září 2017

Krabička na čaj

Dřevěné předměty - polotovary na decoupage (dekupáž, ubrousková technika) Tato krabička bude určitě krásnou ozdobou na Vašem všedním i svátečním stole nebo pěkným dárkem pro Vaše blízké. Drevená krabička na čaj (priehradiek). Uložte si ten Váš štýlovo a prehľadne.


Navíc se stanou pěknou dekorací kuchyně. Jako stvořené jsou pro uchování čaje a kávy plechové dózy.

Pro čaje v sáčcích zase slouží krásné krabičky. Skrýva sa v nich patina, ktorá dáva dekoráciám pocit, akoby už zažili mnoho a mnoho príbehov predošlých rokov. Bredemeijer Bambusová krabička na čaj. Krabička na čajové sáčky.


Drevené krabice na čaj , vhodné na dekorovanie servítkovou a decoupage technikou. Tieto drevené krabice je možno použiť aj ako šperkovnice. Máte-li rádi pořádek v kuchyni, a chcete-li, aby u vás doma byly potraviny uchovávány v řádných podmínkách, pak tato dřevěná krabička na čaj je pro vás to pravé.


Nádobí a zásobníky na.

K pohodovému posezení kromě voňavé kávy patří i čaj , horký s medem, nebo vlažný či vychlazený, který v zimě prohřeje, v létě osvěží i zažene žízeň. Abychom mohli rodině i přátelům nabídnout černý, bylinkový či ovocný čaj jako dokonalí hostitelé, můžeme si vyrobit krabičku. Dřevěná krabička na čaj (přihrádky) 1Kč.


Vhodná na uložení Vaších cenností a šperků,. Je navíc i praktickým pomocníkem v případně návštěvy, kterou tím zároveň i inspirujete. TEA,, a uvnitř z části upravená na horním víku v barvě smetanové, zdobená tmavě zlatou patinou s nápisem - Sladký domov. Dřevěné krabičky na čajové sáčky, vhodné na decoupade a zdobení. Rozměr cca 25x16x7cm.


Upravená technikou decoupage a přelakována. Lze otírat vlhkým hadříkem. Stačí sekúnd a získate množstvo výhod! Sypaný čaj nebo porcovaný – tak jako tak si musí uchovat svou kvalitu, chuť a vůni. Na to dobře poslouží dobrá krabice.


Lépe řečeno praktická a zároveň krásná krabice na čaj s víkem, do které se toho vejde opravdu hodně. Krásná krabička na čaj. Tento čajový box je vyroben z exotického dřeva a jde o originál ruční řezbu z indie.

Indická krabička je vhodná samozřejmě na cokoli jiného, ale nám přišlo velmi vhodné tuto autentickou dřevěnou krabičku použít na pravý luxusní indický čaj z Darjeelingu nebo Nepálu. Prachovnice hranatá 500ml. Praktická dřevěná krabička na čaj s přírodním povrchem, obsahující čtyři přihrádky. Vyberte si pohodlně z Vašich oblíbených čajů přehledně uložený v této stylové krabičce.


Box na čaj TROPIC je vyroben ze dřeva a skla a je zdoben tropickým motivem, proto jej lze využít i jako dekoraci. Použitý motiv se může u jednotlivých kusů mírně lišit. DORUČÍME DO DNŮ 2Kč bez DPH.


KRABIČKA NA ČAJ JAPONSKÁ TŘEŠEŇ 50g. Plechová krabička na čaj JAPONSKÁ TŘEŠEŇ 50g. Přidat na seznam přání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky