středa 13. září 2017

Dóza na máslo skleněná

Dóza na máslo skleněná

Dózy jsou vyrobené z kvalitního porcelánu, prvotřídní nerezavějící oceli nebo z vysoce ze špičkového plastového materiálu používaného ve zdravotnictví a farmacii. TESCOMA Zdravá dóza do ledničky máslenka PURITY. Jednoduchý, ale vkusný design, který je navíc ozvláštněn povedeným logem britské společnosti KILNER, dokáže zapadnout do jakékoliv kuchyně. Dóza s víkem Forest 3l Muurla. Leonardo je německá prestižní značka výrobků určených pro kuchyň a. Praktická skleněná dóza na uchovávání másla.


Dóza na máslo skleněná

Máslenka uchová máslo o. Silnostěnná dóza s vroubkovaným dnem je ideální pro uchování másla v lednici a jeho servírování přímo na jídelním stole. Nezbytný doplněk francouzského stolování. Tyto malé skleněné dózičky zaručí, že máslo nebo marmeláda budou u snídaně vždy čerstvé. Z kolekce Abeille od La Rochére. Set se skládá z mističky a poklopu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kvalitní skleněná dóza na máslo se bude krásně vyjímat na vašem stole ať už u snídaně či u večeře.


Neohodnoceno Secret de Gourmet. Pouze registrovaní uži. Dózy na máslo za bezkonkurenční ceny v internetovém obchodě Elarte. To sa postupne stalo fenoménom, trendom i životnou vášňou pre mnohých ľudí. Do dózy pohodlně umístíte klasickou osminku másla, tedy kousek o hmotnosti cca 1g.


Ihned k odeslání (1) 4Kč. Tescoma GUSTITO dóza na máslo. Emile Henry keramická dóza na máslo , granátová, x 11. Vyrobeno z prvotřídního porcelánu, určeno k uložení a stylovému servírování másla. Kilner skleněná dóza na máslo.


Dóza na máslo skleněná

Vhodné do ledničky, mrazničky, mikrovlnné trouby a myčky. Design dózy se hodí do každého kuchyňského interiéru. Dózy na potraviny jsou praktickým doplňkem v každé kuchyni. Doplňte ji do sady skleněnou dózou na sůl, taktéž od značky Bloomingville.


Tato malá dóza s vážkou může být. Chcete doručit zboží do Česka? For shipping to other EU countries visit this page LUMINARC Glass butter dish, glass. Für Versand nach Deutschlan ben Sie bitte LUMINARC Glasflasche, Glas. Kup teď 1Kč s dopravou 2Kč.


Dóza na máslo skleněná

Skleněná dóza na máslo (máslenka) je výborný pomocník pro hygienické uchování másla v lednici a jeho pohodlné podávání. Vyzvednutí v prodejně ZDARMA. Podnos máselničky je dekorovaný technologií IML (Injection Mould Labeling), což mu dodává nejen atraktivní vzhle ale i okamžité rozpoznání vhodného použití. A navíc, protože je dekorační fólie pevně pojen.


Vrchní i spodní díl je vkusně zdoben.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky