středa 27. září 2017

Nový smíchov

Nový smíchov

Vítejte na stránkách obchodního centra Nový Smíchov. Najděte obchody, tipy, nápady a praktické informace centra. Objevujte s námi módu, dekorativní prvky či skvělé akce centra.


Nový smíchov

Zábava nekončí odchodem z Nového Smíchova, pokračujeme na. Tyto webová stránka a, kde to přichází v úvahu,. Nový Smíchov is a shopping mall located west of the centre of Prague in the Czech Republic. The mall has a retail area of 60square metres (650sq ft). It is one of the biggest shopping centres in the Czech Republic.


One of the largest shopping centres in the downtown area. It also has a large underground parking garage for problem-free parking. MAKAKIKO RUNNING SUSHI. Toto jsou oficiální stránky obchodního centra Nový Smíchov. Zjistěte více o nabídkách, které na vás čekají v obchodním centru Novy Smichov.


Nový smíchov

Otevírací doba a cesta k nám. V přízemí je hypermarket Tesco, knihkupectví, lékárna, květiny, dárkové předměty, dětské zboží, Datart. Patří k největším nákupním střediskům v širším centru Prahy. Rozsahem i nabídkou služeb odpovídá předměstským obchodním centrům s hypermarketem, obchody, butiky, restauracemi a multikinem. Součástí je také velké podzemí parkoviště pro bezproblémové parkování.


SBARRO je italská restaurace, kde si formou bufetu můžete vybrat vždy čerstvé saláty, těstoviny, masové jídla, ale i čerstvě upečenou pizzu nebo polévky. Samsonite- v Novy Smichov. Knihkupectví luxor- v Novy Smichov. Prodejna JRC - Praha Nový Smíchov.


Atmosféra, vůně a chutě Itálie v Praze Tržnice Wine Food Market prezentuje typicky italský, avšak v České republice unikátní restaurační koncept. Kromě čerstvého pečiva, dortíků a zákusků vlastní výroby nabízíme i obložené chlebíčky a bagety. Součástí prodejny je příjemné posezení, kde si můžete v klidu vychutnat pochoutky našeho sortimentu.


První Nespresso Boutique v konceptu Celebrate the Coffee moments, díky němuž se mohou zákazníci vydat na jedinečnou cestu kávy Nespresso, kterou zažijí v butiku bez pokladen a prodavačů, zato v doprovodu kávových odborníků a specialistů. Všechny krásné věci začínají vizí, snem. ObchodČESKÁ SPOŘITELNA.


Estée Lauder se drží stále stejné filozofie - doručit každému z nás to nejlepší! Třpytivé módní doplňky a křišťálové dekorační předměty. Swarovski je předním světovým výrobcem broušeného křišťálu. Tato značka pravidelně představuje nejnovější módní trendy a tipy na dokonalé dárky.


F” v názvě naší značky reprezentují slova Freedom, Fashion, Future a Fit. F se stará o vzhled našich výrobků a těší se z radosti, kterou tréning přináší našim zákazníkům. F se zamýšlí nad novými technologiemi, vhodnými pro současnou i budoucí generaci sportovců.


Nový smíchov

F se účastní největších světových sportovních. Hledání kvality bylo vždy v DNA našich pletenin, díky dlouholetým zkušenostem a inovacím, které charakterizovaly náš růst, což nás činí jednou z nejslavnějších značek na světě. U nás naleznete nejen kvalitní služby, ale i wellness zónu se saunou, párou a vířivkou.


Je součástí Form Factory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky