pátek 22. září 2017

Čistič zámkové dlažby

Jak očistit zámkovou dlažbu? Zámková dlažba je jednou z nejpoužívanějších betonových dlažeb. Pro svou vysokou odolnost vůči zátěži a trvanlivost se používá i do velmi frekventovaných míst - na příjezdové cesty, vjezdy do garáží, chodníky, terasy apod. Jedná se o účinný likvidátor mechu a krom zámkové dlažby jej můžete použít i na další povrchy jako jsou asfalt, beton nebo střešní krytina.


Na již zmíněný mech či trávu můžeme použít horkou vodu s octem, tímto roztokem zalijeme rostlinky, ty během cca dvou dnů zežloutnou a půjdou lehce odstranit. Pokud je znečištění veliké, v dalším kroku doporučuji použít vysokotlaký čistič WAP, jehož silný proud odstraní nečistoty hravě. Vysokotlakový čistič Kärcher KCompact je skvelým a postačujúcim prístrojom na udržiavanie kondície vašej zámkovej dlažby. Za takýto WAP čistič zaplatíte približne 70€.


Chemické čistenie zámkovej dlažby – Zbavte sa. Není výjimkou, že jen pár let staré zámkové dlažby vypadají příšerně, jsou prorostlé mechy, znečištěné vším možným – zkrátka ponechané ladem. Když se pak majitel najednou rozhodne, že příjezdová cesta nebo chodník potřebuje nový vzhle renovace ho bude stát v důsledku mnohem více času a úsilí, než by. Ohledně mytí zámkové dlažby tady hraje roli úroveň znečištění zámkové dlažby a druh nečistoty. Jako důležitý, ovlivňující faktor můžeme označit lokalitu, kde se povrch zámkové dlažby nachází.


Zda je na ní nanášena nečistota jen chozením, nebo i vozidly. K provozování webu best. Jestli se jedná o velmi prašné místo a třeba blízko.


Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Profesionální vyčištění dlažby přijde jen na zlomek ceny nové dlažby a jak je vidět, ani po letech není třeba provádět nákladnou výměnu dlažby , stačí profesionální vyčištění dlažby od naší firmy. Mosmatic Hot Box a Wirbel, Steam PRO jako antibakteriální čištění zámkové dlažby , horkovodní čištění zámkové dlažby , parní čištění zámkové dlažby , čištění zámkové dlažby horkou vodou. Technologický postup renovace a čištění zámkové dlažby. Každý povrch je specifický a je zapotřebí ho nejdříve zanalyzovat a navrhnout vhodnou metodu a rozsah čištění a případné doporučení ochranné impregnace.


Renovujeme a natíráme fasády, střechy a zámkové dlažby. Poradíme si s nechtěnými graffiti na vaší fasádě a rádi vymalujeme váš interiér či natřeme plot. Disponujeme nejmodernějšími technologiemi a máme praxi přes let. Poskytujeme let záruku na naši práci.


S těmito stroji již nebudete muset stále dokola a pracně vydloubávat trvale rostoucí plevel a nevzhlednou trávu ze spár vaší zámkové dlažby a betonových trhlin. Nabídka čističe dlažby as motor! Dokáží odstranit motorový olej a další mastné tekutiny. Zbaví povrch zašlé špíny, velkých skvrn. Vaše zámková dlažba může opět vypadat jako nová.


Kupte si vysoce účinný čistič na zámkovou dlažbu, který jí navrátí zašlou barevnost a nový vzhled. V naší nabídce najdete pouze ty nejkvalitnější čističe na zámkovou dlažbu, které účinkují rychle, odstraňují zbytky stavební. Pořiďte si kvalitní čistič zámkové dlažby a spár, který si poradí s každou nečistotu.


Náš vysoce kvalitní čistič venkovní dlažby účinkuje rychle a navrací dlažbě barevnost. Očista zámkové dlažby svépomocí. Zámkovou dlažbu zbavte těch nejhrubších nečistot. Zaměřte se na bahno, rostoucí mechy, nezapomeňte ani na lišejníky. Teprve až po té se zaměříme na hloubkové čištění , kterým se pokusíme odstranit olejové skvrny a další nečistoty zapříčiněné vnějšími vlivy.


Cena bude stanovena individuálně dle velikosti plochy, druhu a množství znečištění. Je účinný i bez drhnutí podkladu. Nedochází k mechanickému poškození podkladu abrazí ani erozí. V jediném kroku velmi rychle, čistí, obnovuje a renovuje podklad.


Nyní vám už nic nebrání pustit se do zámkové dlažby pokládání dlažby. Pro dlažbu pěších cest vám budou stačit dlaždice o tloušťce mm, v případě dlažby pro automobilový provoz volte tloušťku mm. Při pokládání poklepejte gumovou palicí od nejnižšího místa dlaždice směrem k nejvyššímu.


Čistič zámkové dlažby

Máme zájem koupit čistič zámkové dlažby EUROM 4plus jeden náhradní ocelový kartáč, takže se chci zeptat, zda toto zboží máte k dispozici.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky