středa 27. září 2017

M a t kování

V katalogu je řada dalšího kování na dveře i okna pro celý byt či dům. Practical World v Kolíně nad Rýnem se ihned stalo ikonou v tomto segmentu. Nad svojí konkurencí vyniká mimořádně osobitým přístupem. Zakládá si na výrobě originálních designových řad klik z masivní mosazi, které vás upoutají na první pohled.


RED DOT, a schopnost takřka každý druhý rok nabídnout novou designovou řadu klik a kování.

Interiérové kliky a kování pro všechny typy interiérových dveří. Máme pro Vás připravené jen to nejlepší co je možné v české republice pořídit. Veliký výběr značek, materiálů, tvarů od klasických až po rustikální a dobové kliky.


Have a look at what is behind the production of top handles and accessories. Kliky, dveřní i okenní kování. Nabízíme velkoobchodní i maloobchodní prodej tohoto kování.


Bezpečnostní cylindrické vložky EVVA - i agent 0by ostrouhal! Páčidla Hultafors – budou se Vám „páčit“ Designové nářadí Hultafors – chlapská dokonalost!

Dveřní kování a kliky na dveře Cobra patří již více jak let mezi špičku dveřního příslušenství. Pokud se právě rozhodujete čím vhodně doplnit Vaše dveře, tak kování a kliky na dveře Cobra jsou jasnou volbou. Pečlivě vybrané designové tvary se snoubí s dokonalou kvalitou a lety prověřenou funkčností.


Keeper made of massive brass with a chose of surface finishes, colours, with a guarantee – years by type of surface finish, with using for glass, doorthickness – mm, without drilling into glass. KATALÓG DVERNÉHO A OKENNÉHO KOVANIA. Nová konstrukce vnitřních rozet se systémem tlačných pružin s nerezovým jádrem perfektně fixuje funkční čtyřhran mezi zámkem a kováním a tím nedochází k hýbání a svěšování klik. Posuvné kování dodáváme na dřevěné i skleněné dveře v identickém designu. V nabídce je posuvné kování a mušle na dveře v odstínech stříbrný matný hliník, leštěná ocel, braun mat a černý mat.


Konstrukčně je kování řešeno se systémem vratných pružin a prošroubovacích spojovacích prvků. Co okamžitě upoutá pozornost při pohledu na dveře? Dveřní kování přestavuje nejen důležitý mechanický prvek pro vlastní funkci dveří, ale je i výtvarným detailem, jenž doplní celý design dveří. Polohovací mechanismus není součástí dodávky a objednává se zvlášť (plastový, nebo kovový).


Výrobní program obsahuje bezpečnostní kliky, kompletní sortiment klik pro okna a dveře. Dveřní kliky s povrchem matný nikl a nitrid titanu se zárukou let. Posouváme dál designové možnosti a kompletní designovou řadu kování MINIMAL BLACK MATT určenou pro všechny typy dveří i oken jsme opatřili zcela novým výjimečným povrchem.


Jedná se o manufakturní jemnou ruční výrobu s vysokou precizností a citem pro detail. Umí skvěle doladit celkovou atmosféru a styl dveří.

Razíme heslo, kvalita vždy na prvním místě. Dále u nás najdete navazující sortiment, jako je např. EVVA, koule na dveře, ale i pouzdra ECLISSE a krbové nářadí. KATALOG DVEŘNÍHO A OKENNÍHO KOVÁNÍ. Základem správného kování je jeho bezchybná funkčnost.


Bez správné funkce je design jen prázdným obalem bez obsahu. Manipulace s dveřmi a okny je snadná, tichá a šetrná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky