čtvrtek 21. září 2017

Rohová police dřevěná

Stačí si jen vybrat tu pravou pro váš byt či dům. Detail produktu Do obchodu. Kč Bíloantracitová rohová nástěnná police Homitis Ring Skladem 1. Dřevené police - jednoduché řešení pro regál nebo policové konzole Nabízíme dřevěné police v nejoblíbenějších a nejčastěji kupovaných rozměrech, včeteně rohových polic. Kromě různé šířky a hloubky si lze vybrat i provedení dekoru - buk, tabák či základní bílou barvu.


Všechny police ze dřeva jsou jako stvořené do kuchyně.

Dodává jí totiž idylický a rustikální vzhled. Dřevěná polička do kuchyně. Ten, kdo má pocit, že je jeho kuchyně již opravdu přeplněná, sáhne-li.


Vyberte si koupelnovou polici, na kterou se pohodlně vejde všechna vaše kosmetika tak, aby byla pořád po ruce. POLIČKY - POLICE nabízme široký výběr poliček. Slova pro vyhledávani: Poličky, police , polička drevena, drevena-policka-se-suplicky, drevene policky, drevene policky s korenkami, drevena policka s hacky, drevena bila policka do kuchyne, kuchynska policka se supliky,drevena, drevena policka na korenky, drevena rohova policka, drevena policka nastenna, levné poličky, poličky na zeď.


Nástěnné i regálové police a poličky. Vytvořte si na zdech praktický úložný prostor. Police jsou skvělým řešením, ať už jimi chcete oživit obývací pokoj, nebo je chcete umístit v ložnici nad postel.

K dokonalosti vám stačí pár šikovných poliček, na kterých si mohou hovět vázy, fotky nebo třeba pracovní nástroje. V horní části se bude skvěle vyjímat např. Masivní dřevěná rohová závěsná polička z masivního dřeva borovice PK1pacyg. Závěsná rohová police ATENE TYP bílá.


Rozměr dřevěné rohové závěsné police z borovice šxvxh 77x40. Pěkná dřevěná police plní funkci úložného prostoru, může být ale také pěkným designovým prvkem. Tento produkt si aktuálně prohlíží lidí. Metaltex Libro, délka cm.


Police je vyrobena z kvalitního borovicového dřeva, a tak Váš domov provoní dřevěnou vůní. Základní borovicové dřevo je bez. Přírodní dřevěná police na stěnu, která je vhodná do kterékoliv místnosti u vás doma. OBI dřevěná rohová regálová police je vyrobena z jehličnatého dřeva certifikovaného FSC. Police se skládá ze dvou částí, které se do sebe zasunou a jednoduše vloží do regálu.


Mějte v kuchyni pořádek. Se závěsnými organizéry či poličkami to bude hračka. U nás si nejen police na linku vyberete rychle, pohodlně a na jednom místě. Elegantní rohová dřevěná police německého výrobce ELEMENT SYSTEM.


Popis: Prodám rohovou polici, výška 75cm, šířka a hloubka 30cm.

Rohovou polici můžete použít i. Velmi zachovalá, k osobnímu vyzvednutí v Chrášťanech u Týna nad Vltavou. Tato praktická police na zeď může být použita nejen k ukládání vašich drobných předmětů, ale také jako výzdoba obývacího pokoj nebo ložnice. Díky modernímu elegantnímu designu slouží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky