pátek 29. září 2017

Konvice teo 2 5 l

Džbán TEO vyluhováním a chlazením o objemu , l je určen pro přípravu a podávání chlazených i horkých nápojů. Součástí dždánu je i vyluhovací sítko a chladicí díl. Komplexní konvice na studené i teplé nápoje.


Super pomocník do domácnosti pro léto i zimu. Objem , litru se postará o váš pitný režim, ať už máte chuť na ovocnou limonádu, vinný střik nebo voňavý čaj. V čem je Džbán TEO , l , s vylu Džbán TEO 2.

Tescoma Džbán TEO , l. Vynikající pro přípravu a podávání chlazených i horkých nápojů. Vyrobeno ze žáruvzdorného borosilikátového skla, víčko z kvalitního plastu. Konvice na caj l - Vyhledávání na Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Skleněné, porcelánové, keramické i nerezové konvice a džbány vynikající pro přípravu a podávání horkých i studených nápojů.

Multifunkční skleněný džbán, ideální pro přípravu horkých i studených nápojů , si najde místo v každé domácnosti. Ať už dáváte přednost čaji, který připravíte pohodlně pomocí vyluhovacího sítka, nebo máte raději chlazené nápoje, které díky chladicímu dílu vydrží dlouho studené. Excellent for preparing and serving cold and hot drinks alike. Made of heat-resistant borosilicate glass, cap of high-quality plastic.


Application: When warming. Univerzální džbán, který umí připravit lahodné. Kucheo - vše pro vaše vaše vaření. Určeno pro konvice TEO a TEO TONE 1. Smalt má výborné tepelné vlastnosti, rozvádí teplo rychle a rovnoměrně.


Zde se nacházíte: Heureka. Rukojeť je ztvrzeného plastu na které je páčka pro otevření pískacího víčka. Smaltovaná konvice s jemným motivem. Madlo konvice je vyrobeno z odolného plastu.


Snadná manipulace, údržba a čištění. Vylaďte si celou kuchyni s veselou kolekcí Alice. Tato rychlovarná konvice v tradiční bílé barvě zaujme svým retro stylem, který se hodí do každé kuchyně. Díky kapacitě 7l uvaří až šálků.


Výborná tepelná izolace, díky které nedochází k ohřevu nerezové rukojeťi. Zapouzdřené silné termické dno je vyrobeno za pomoci systému Impact bonding a umožňuje výborný ohřev.

Zvuková… Od 8Kč obchod. Rychlovarná konvice Objem , l Oboustranný vodoznak Ergonomicky tvarovaná rukojeť Snímatelný a omyvatelný filtr nečistot a vodního kamene Topné dno z nerezové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky