čtvrtek 21. září 2017

Struhadlo na jablka

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Strúhadlá, krájače, pasírovače na Alza.


Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku.

Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Oceníte zvláště u malých dětí, které často jedí kašičky. Struhadlo na nejjemnější strouhání jablek do všech domácností, kde se konzumuje jablečná kaše či pyré. Rozměry: 21×15×cm. Vďaka krájaču na kocky a hranolčeky HANDY ľahko a rýchlo nakrájate čerstvú zeleninu a ovocie na malé alebo väčšie kocky.


Vynikajúci pre krájanie mrkvy, zemiakov, cibule, petržlenu, uhorky, repy, jabĺk, hrušiek, nektáriniek, broskýň a pod. This feature is not available right now.

Please try again later. Jak vybrat elektrické struhadlo ? Příkon elektrických struhadel. Určuje spotřebu elektrické energie, ale má také přímý vliv na výkon struhadla. U běžných modelů by příkon neměl klesnout pod 1W, výkonnější přístroje pak disponují příkonem v rozpětí od 2do 2W. Extra výkonná elektrická struhadla s. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Elektrické struhadlo na strouhanku. Pokud si doma chcete z pečiva vyrobit vlastní strouhanku, je multifunkční struhadlo s nástavcem na pečivo nezbytností.


Umožní vám rychle a snadno zpracovat jakékoliv pečivo. Struhadlo -třítko Struhadlo lze použít na přípravu přesnídávek, dřeně ze zeleniny, ovoce apod. Třítko ocení hlavně maminky malých dětí při přípravě prvních příkrmů a svačinek pro mrňata.


Chcete vedieť, či je cena 3. Struhadlo – třítko na jablka ocení hlavně maminky malých dětí při přípravě prvních příkrmů a svačinek. Ponúkam na predaj, ponuka platí do zmazania.

Mlynček posadíte na sud alebo na ručný lis na ovocie (preš) a meliete ovocie priamo do suda alebo lisu. Váži iba kg, tak je s ním ľahká manipulácia. Na všetko nájdete v sortimente TESCOMA tých správnych pomocníkov.


Najpredávanejšie produkty z kategórie. Klikneme na ikonu a chceme, aby sa program na počítači otvoril v tú istú sekundu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


A po dlhom čakaní sa program síce spustí, no zasekáva sa. Rozčuľovaniu je našťastie koniec.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky