čtvrtek 14. září 2017

Pračkový sifon čištění

Ve všech těchto případech nemusíte hned volat instalatéra, ale můžete se pokusit vyčistit právě pračkový sifon. Než začnete, nachystejte si pračku. Před zahájením čištění odpojte pračku od elektřiny a vypněte vodu.


Pod ústí sifonu umístěte kbelík nebo nějakou větší nádobu, pokud by z trubek nebo pračky. Pračkový podomítkový sifon APS bílá. Podomítkový pračkový sifon má jednoduché čištění pomocí servisního otvoru a krycí nerezovou desku o rozměrech x 1mm.


Lze jej použít i pro připojení. K čištění výrobku nepoužívejte chemické. Instalační zarážka - Jednoduché čištění pomocí servisního otvoru - Lze po.


Poté opět zalijte horkou vodou. Sifon by měl být opět průchozí. Rozebrání sifonu a mechanické vyčištění. Pokud voda neodtéká po použití zvonu ani chemického přípravků, je na čase sifon rozebrat a mechanicky vyčistit.


Moderní sifony jsou ve spodní části vybaveny uzávěrem pro snadné čištění. Správnému fungování a rychlému odtoku vody přispívá pravidelné čištění a použití přivzdušňovacích hlavic. Parametry sifonu : - jednoduché čištění pomocí servisního otvoru - lze použít i pro připojení. Funkční a moderní podomítkový pračkový sifon.


Existují dva druhy těchto sifonů. Prvním z nich je venkovní sifon , který je vyráběn většinou v bílé barvě nebo v chromovaném plastu. HT Øa Ø- instalační zarážka - jednoduché čištění pomocí servisního otvoru - lze použít i pro připojení odpadu myčky nádobí - z PP, teplotně a chemicky odolný.


Netuším co je podomítkový pračkový sifon. Problém tuším v tom, že potrubí nemá žádné přisávání vzduchu. Kdybys dal odbočku pro připojení pračky mapříklad pod umyvydlo nad sifon , tak v okamžiku vyčerpání vody z pračky se vodní sloupec přetrhne a do pračky se může vrátit maximálně množství vody v hadici k sifonu. Pro připojení pračky nebo myčky nádobí. Servisní otvor pro snadné čištění.


Materiál: ABS – pochromovaný. Množství (balení) 1ks. Skladem - ihned k odběru. Venkovní sifon pro pračku, odpad mm - bílý. Alcaplast APS3P SIFON PRAČKOVÝ PODOMÍTKOVÝ S PŘIVZDUŠNĚNÍM, NEREZ DNA DN50.


Put VINEGAR into the toilet tank and watch what happens when you pull the chain - Duration: 2:29. Příslušenství pro instalaci pračky. Pro instalaci pračky do vaší domácnosti budete potřebovat ještě dvě pomůcky pro zdárné fungování a zamezení pohromy: pračkový ventil pro přívod vody, který je radno po každém doprání uzavírat a pračkový či umyvadlový sifon , který funguje jako pachová uzávěra a zamezí zamoření vaší domácnosti zápachem z kanalizace. V návodu, jak namontovat sifon vám ukážeme, jak se snadno a rychle postaráte o to, aby odpad odtékal a fungoval. Webová stránka bohužel nemůže být správně zobrazena.


Pro optimální funkci a zobrazení obsahu povolte v nastavení prohlížeče používání Cookies a Javascript a spusťte stránku znovu. Jak použít tlakovou vodu na čištění odpadu? Odšroubujte sifon (pokud nemůžete odšroubovat sifon nebo k němu nemáte přístup, udělejte si redukci na menší průměr hadice) a konec hadice strčte co nejdále do odpadu. Při čištění je třeba nastartovat biologické procesy, proto se nechá potrubím protékat asi sekund teplá voda.


Pak se doporučené množství vlije do odpadního otvoru a spláchne asi l vlažné vody. Dávkuje se nejlépe na noc, přípravek působí až hodin. Pro silné znečištění můžete celý proces zopakovat. Než se pustíte do chemického čištění , zjistěte příčinu.


Další fází je vyšroubovat sifon a mechanicky ho vyčistit. Například v koupelně bývá zanesený chuchvalci vlasů, zbytků mýdel nebo vousů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky