čtvrtek 21. září 2017

Plechový kanystr 5l

Plechový kanystr o objemu litrů je určen k přenášení benzínu, nafty nebo oleje. Plechové kanystry o objemu litrů z jemného pocínovaného plechu je nutné používat všude tam kde, je skladována nebo přepravována látka v kapalném stavu. Kovový kanystr je určen jako příruční obal na pohonné hmoty, včetně olejů, nafty a nekorozivních kapalin. Je určen pro přepravu nebezpečných kapalin obalové skupiny II a III.


Uzávěr kanystru umožňuje těsné uzavření, aby nedocházelo k nechtěnému rozlití obsahu.

Specializujeme se na výrobu PET lahví vyfukováním. Zajišťujeme zakázkovou výrobu plastových nádob a klasických plastových kanystrů (plastové kanystry na vodu, plastový kanystr 10l, plastový kanystr 5l aj.) Realizujeme také výrobu lahviček (plastové lékovky se závitem, lahvičky s rozprašovačem). Inzerát Plechový kanistr 5l.


Teplice, cena 100Kč, od ,,,,, na Sbazar. Popis: 5l kanistr plechový , bez koroze. Plastové kanystry jsou vhodné ke skladování a bezpečné přepravě pohonných hmot a olejů.


Prodám plechový kanystr. Original řemínek, objem cca 5L , na sms ne.

Vhodné použití na benzin,naftu atd. Využívá se především na benzín, naftu, oleje a podobné. Objem kanystru: litrů Barva: tmavě zel.


Skladem v externím skladu Doprava dílů po celé Evropě. Výdejní místo v Českých Budějovicích. Zde prezentovaná data,. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Kanystry s objemem až l. Uzávěr má kovové těsnění které zabraňuje vylití přenášené kapaliny, Nechtěnému otevření dodatečně zabraňuje pojistka uzávěru. Prostějov, cena 400Kč, od Infernus na Sbazar.


PHM po předchozím používání! Obnova hesla : hledat Vyhledáván í. Ceny jsou s DPH Koupit. Kvalitní ocelový kanystr vhodný zejména na pohonné hmoty.

Kč s DPH 43Kč bez DPH. Vhodný pro přepravu benzínu, nafty a olejů. Pro bezpečnou manipulaci doporučujeme použít výpustnou hubici (nalévací hrdlo).


Před prvním použitím doporučujeme kanystr propláchnout. PHM s klapkovým uzávěrem o objemu a litrů. Opatřeny certifikací UN podle předpisů ADR, RI ADNR, IMDG-Code a OACI. Vybírejte z inzerátů.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky