úterý 5. září 2017

Pila fiskars

Kup fiskars w Piły - Narzędzia ogrodnicze - Najwięcej ofert w jednym miejscu. Radość zakupów i 1 bezpieczeństwa dla każdej transakcji. Pily Fiskars skladem umíme doručit už v den objednávky! Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Pila fiskars

Používame iba kvalitné materiály a predovšetkým tvrdá oceľ ostria zaručuje trvanlivosť ostria. Píla s pevnou čepeľou pre jednoduché rezanie dreva až do priemeru 1mm, veľmi úči. Na našom e - shope Fiskars - shop. Fínskej značky a za skvelé ceny. Nech si od nás kúpite záhradné náradie Fiskars , či domáce potreby Fiskars , buďte si istí , že budete stopercentne spokojní.


Pod značkou Fiskars naleznete široký sortiment špičkového nářadí jak na zahradu, tak i do domácnosti pro různé druhy práce. Díky prvotřídní kvalitě a využívání nejmodernějších materiálů si udržuje. Piła ręczna z chowanym ostrzem firmy Fiskars. Piła przeznaczona do cięcia świeżych gałęzi drzew. Możliwość zamocowania do paska - pełna mobilność!


Pila fiskars

Wysokiej jakości stal oraz. Rámová ruční pila Fiskars pro řezání menších kmenů a silnějších větví. Pila řeže při tlačném i tažném pohybu a pilový list lze jednoduše vyměnit. Pila disponuje ochranou prstů před poraněním.


Pilky Fiskars se vyznačují lehkostí, pevným úchopem a řadou bezpečnostních prvků. Umožňují snadno řezat větve a prosvětlovat koruny stromů. Díky tomu se pilky na dřevo značky Fiskars bezpečně přenáší a snadno skladují. Co sháníte od Fiskars ? Finské značky a za skvělé ceny. Ať si od nás pořídíte zahradní nářadí Fiskars , či domácí potřeby Fiskars , buďte si jistí, že budete stoprocentně spokojeni.


Pila fiskars

Kč 6Kč bez DPH 57Kč. Skvele ostré jedinečné ozubenie výborne reže i mokré a čerstvé drevo. Vďaka chrániču prstov predchádza poraneniam. Súčasťou dodávky je aj kryt.


Vybírejte si Ruční pily podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Rámová pila Fiskars má pilový list z kalené oceli, který se vyznačuje dlouhou životností, extrémní ostrostí a jeho speciální výbrus umožňuje hladký řez. Držadlo rámové pily Fiskars je lehké, vyrobené z pevného plastu Nyglass.


Pila fiskars

Magnetický kryt na pilový list umožňuje bezpečné přenášení. Oblúková píla Fiskars sa pýši dvojitým ozubením so zakalenými zubami, ktoré sú mimoriadne ostré a umožňujú maximálne presný rez. Pílou môžete rezať ako tlačným, tak aj ťažným pohybom.


Vďaka skvele spracovanému ozubeniu nie je problém rezať mokré a čerstvé drevo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky