středa 20. září 2017

Obklad fasády imitace dřeva

Free Shipping Available. RAL odstínu, nebo v provedení imitace dřeva v tzv. Aludřevo je naše značka, označení hliníkových alubek s kvalitní povrchovou úpravou s imitací dřeva.


Lehčený betonový odlitek obkladu věrně kopírující skladbu několika druhů dřeva. V jednom kusu obkladu x 15cm je použito dřevo pálené, kartáčované, ztrouchnivělé a kůra pro neopakovatelnou skladbu při obkládání plochy v interiéru.

Tento lehčený betonový. Přírodního vzhledu fasády snadno docílíte s materiály imitující dřevo. Tato přirozeně vypadající úprava fasády je velmi oblíbenou kreativní úpravou. Výhodou oproti skutečnému dřevu je, že se vzhled fasády nemění působením počasí, jako by tomu bylo v případě použití skutečného dřeva.


D pvc obkladové panely dokonale imitují materiály jako kámen, cihlu, dřevo či keramickou mozaiku. Dřevěný fasádní obklad Parklex v sobě kombinuje nadčasovou krásu přírodního dřeva spolu s nezaměnitelným vzhledem. Objevte autentičnost, kterou u běžně dostupných imitací nedostanete.


Fasádní obklady – provětrávané fasády , které plně vyhoví Vašim.

Kerrafront je atraktivní a moderní fasádní obklad s nadčasovým přírodním designem dřeva. ALTObrick je ohebný obklad s imitací cihly a kamene, který vytváří dojem. V tomto článku se dozvíte základní zásady, které u provětrávané fasády nesmíte opominout. Rošt pro odvětrávané fasády.


Základem odvětrávané fasády je svislý rošt, který vytvoří onu kýženou odvětrávanou mezeru mezi stěnou domu a fasádním obkladem. Prodej 3D dekoračních obkladů a panelů do interiéru. Levné obklady, které jsou náhradou kamenných, dřevěných či keramických obkladů. PVC panely, polystyrenové obklady a příslušenství. Působivá imitace dřeva na bázi betonu.


Tak by se dal charakterizovat obklad značky Stegu – TIMBER grey. Designový obklad perfektně napodobuje šedé přírodní štípané dřevo. Na obkladu jsou patrné i ty nejjemnější detaily žilkování dřeva. Odlitek obkladu věrně kopírující obklady z pravého dřeva , včetně suků či nádherné kresby dřevěných obkladů. Vysoce kvalitní obklady vyrobené z trasových cementových směsí dokonale imitují tento materiál.


Oproti dřevěným obkladům jsou bezúdržbové, s vysokou životností a příjemnou. Ak chcete vedieť ako si môžete sami svojpomocne vyrobiť doma starý drevený obklad a nepoužiť pritom ani kúsok dreva, potom je toto video určené presne pre vaše oči. Po lepení se obklad nespáruje.

Obklady - imitace dřeva. Keramická dlažba imitace dřeva 30×120×1cm - ATc Imitace cypřišového dřeva vynikne i ve vašem interiéru. Dlaždice italské výroby zaujmou propracovanou strukturou a precizními detaily. Dlažba se instaluje lepením a je možné ji využít také jako keramický obklad ve vnitřních prostorách.


Vyberte si z naší široké nabídky obkladů do koupelen, kuchyní, obývacích pokojů a dalších obytných prostor. V naší nabídce najdete také velké množství obkladů na fasády , sokly, zídky i další plochy v exteriérech. Poradíme vám s nákupem.


Vystavujeme v prodejně. Produkty skladem do dnů u vás. Možnost dopravy zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky