pátek 22. září 2017

Cukrářský sáček tescoma

Vynikající pro dekorování a plnění pokrmů. Před prvním a po každém použití umyjte sáček i trysky pod tekoucí vodou, trysky jsou vhodné do myčky. I první nesmělé pokusy o vytvoření nádherného dortu mohou vyjít na jedničku.


Pomůcky na zdobení cukroví od TESCOMY z vás udělají mistra cukráře na první dobrou. Jejich špičkovou kvalitu a vychytané funkce ocení jistě také profíci! Pečicí papír i prestižní designovou cenou ověnčený oddělovač přichyceného pečiva vám jistě přijdou vhod.


Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. TESCOMA tvořítka na ravioli DELÍCIA, tvary. Cukrářský sáček a špička jsou nerozlučná dvojka.


Na různě veliké sáčky jdou připevnit všechny druhy špiček. V naší nabídce najdete jednorázové plastové sáčky i látkové sáčky s pogumovaným vnitřkem, které lze použít opakovaně. Ideálním pomocníkem pro cukráře začátečníky jsou pak zdobící lahvičky. Neustále míchejte, i když vám bude v první chvíli připadat, že se vejce nechce se zbytkem těsta spojit. Nakonec přidejte sýr, špetku pepře a muškátový oříšek.


Těstem naplňte cukrářský sáček a na plech, vyložený pečicím papírem, mírným stlačením tvořte „oříšky“ o velikosti čajové lžičky. Jahodový velikonoční věnec, plněné nepečené cukroví, křupavé kešu sušenky nebo jen tradiční beránek, který však vypadá jako živý? Udělejte letos z Velikonoc událost s pomocí vychytávek a receptů od TESCOMY. Vyzkoušejte křehké mandlové makronky s lahodným čokoládovým krémem a osvěžujícím rakytníkem. Když máte správné vybavení, nemusíte absolvovat náročný cukrářský kurz, aby se vám povedly.


Spotřebujte do data uvedeného na obalu, skladujte v suchu. Trezírovací elastický sáček je opatřen vnitřní nepřilnavou a vnější protiskluzovou úpravou, takže práce s ním bude velmi snadná a spotřebujete tak celý krém, beze zbytku. Nepřilnavý povrch uvnitř sáčku a. N S tímto cukrářským sáčkem můžete šetřit životní prostředí.


Je z textilu, určený pro opakované použití, bezešvý s vysokou pevností a povrchovou úpravou pro nepropustnost. DELÍCIA, ks - Šablony s motivy vánoc, velikonoc, Valentýna, narozenin a jara jsou vynikající pro zdobení dortů a kulatých moučníků práškovým cukrem, kakaem, skořicí apod. Tescoma šablony na zdobení DELÍCIA, ks.


Kvalitní cukrářský sáček Vám urychlí práci se zdobením. Vyrobeno z odolného plastu, vhodné do myčky. Je pevný a dobře se ním pracuje.


Do sáčku stačí navršit Váš oblíbený krém a můžete začít se zdobením. Jednorázové plastové sáčky se hodí na jednoduché zdobení perníčků, vánočního i jiného cukroví. Kč Jednorázový cukrářský pytlík ks, PATISSERIE - KAISER Original Skladem. Detail produktu Do obchodu.


Kč Dřevobox Váleček na těsto. Westmark Zdobička s nástavci 7Kč 790. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli.


Použití na tubusy likérových špiček: 500g směsi Bolero Instant, 250g vody, 600g tuku (margarínu nebo másla). Postup: Bolero smícháme s vodou a necháme cca minut odstát. Poté přidáme povolený tuk (nikoli rozehřátý) a vyšleháme.


Hotový krém naplníme do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky