středa 6. září 2017

Prisavka na sklo

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Toto podtlakové madlo se dvěmi přísavkami má velmi vhodný tvar padnoucí do ruky.


Podtlak se vytvoří přiložením madla. Každá z přísavek má svoji vlastní páku na rychlé uvolnění a blokovací páku.

Skvěle se hodí na sklo , kovy, plasty a jiné hladké povrchy. Horizontální nosnost: max 1kg Vertikální nosnost: max 80. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Lze použít nejen na sklo , ale i na jiné hladké.

Vakuové přísavky na sklo jsou zárukou snadné montáže. Zrychlete montáž skleněných prvků a zajistěte větší bezpečnost na stavbě. Nabízíme celou řadu vakuových zdvihacích zařízení s přísavkami. Vyberte si manipulátor na. Přísavka na sklo jednoruční fungující na jednoduchém principu gumové přísavky.


Je možné použití na sklo a další hladké povrchy například dlažba a plech. Manipulační přísavky na sklo jsou velkým pomocníkem při výměně či manipulaci se sklem, autosklem i jinými produkty s hladkým povrchem. Usporiadať podľa Počet nájdených výsledkov 7. Dvojdielna hliníková prísavka je určená na ľahkú, rýchlu a bezpečnú manipuláciu a prenášanie obkladu, dlažby alebo skla s maximálnou hmotnosťou 1kg. LEVELYS prísavka si poradí s takmer všetkými typmi povrchov a dokážete ju prichytiť na lesklé aj matné rovné povrchy.


Vy nič neposielate, my si pre tovar pošleme dopravu, ktorú zaistíme. Aplikační pistole na lepidla v kanystru(7) Aplikační pistole a dávkovače tmelů BKP(3) Příslušenství a náhradní díly(48) Stěrky a špachtle na silikonové tmely(13) Šroubováky, kleště a kladiva(115) Gola sady, klíče, ráčny, nástavce, sady nářadí(14) Metry, pásma a vodováhy(83) Přísavky na sklo (11) Svěrky a. Prísavka na sklo dvojdielna, max. Vákuové prísavky na sklo sú zárukou ľahkej montáže.


Zrýchlite montáž sklenených prvkov a zaistite väčšiu bezpečnosť na stavbe. Ponúkame celú radu vákuových zdvíhacích zariadení s prísavkami.

U nás najdete široký výběr profesionálních gumových přísavek na sklo. Pokud potřebujete přemístit menší skleněné tabule, nebo jiné materiály s hladkým nepórovitým povrchem, bez kvalitního vybavení se neobejdete. Naše gumové přísavky na sklo mají nosnost od 50kg do 79kg s objemem talíře od 204mm do 250mm. Tato přísavka je nepostradatelným doplňkem pro rychlé upevnění GoPro kamer na sklo a jiné ploché, hladké povrchy. Přísavku můžete snadno namontovat na vaše okna vašeho auta a nebo další častí karoserie.


Přísavný mechanismus umožňuje připojit rukojeť na místa, kde ji potřebujete a tímto šetří vaše záda a snižuje. Plastová přísavka na sklo a obklady. Jednodílná přísavka na sklo značky Extol s talířem o průměru 1mm, maximální nosností kg v horizontální poloze a kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky