úterý 5. září 2017

Benzinovy varic bazar

Sport - Benzinovy varic bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Ostatní - Benzinovy varic bazar.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Popis: Starý vařič, vypadá funkční, pěkný stav. Popis: Ze sbírky prodám švédský benzinový vařič v originální plechové krabici s návodem atd.


Inzerát Benzinový vařič SVEA no. Vyberajte z inzerátov. Prohlédněte si aktuální inzeráty benzinovy varic. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží?


Dům a zahrada - Benzinovy varic bazar. Dom a záhrada - Benzinovy varic bazár. Projděte si inzeráty benzinovy varic na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO.


Vybírejte z inzerátů. Možnost osobního převzetí v Praze nebo Plzni, jinak možnost zaslání v rámci ČR. Prodám benzinový vařič Bevarex, typ č. Auto - Plynovy varic bazár.


Je zakázáno posílat zprávy s komerčními nabídkami služeb, firemními nebo obchodními nabídkami na odkoupení nebo prodej. Stroje - Plynovy varic bazar. Elektro - Varic na bazar. Deti - Parny varic bazár.


Dobrou zkušenost mám s vařičem MSR. Od této značky k sehnání několik typů prakticky v kterémkoli slušném outdoor obchodě. Myslím, že rozdíl mezi službou, kterou ti prokáže dražší a levnější, moc není. Nabízíme pestrou nabídku vařičů od značek Campingaz, Coleman, Primus a dalších.


Benzínové, plynové, campingové vařiče - vynikající ceny a dodání do hodin. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Mám na prodej tento vařič na benzín.


Je nepoužitý, pouze jsem jej zprovoznil a vyzkoušel. Kdysi jej někdo přivezl z Ruska a celé roky byl uložený. Funguje na všechny druhy benzínu a průměrná spotřeba je asi dcl na na hodinu vaření.


RCGFz tlmicom a zapalovanim,vsetko 1perce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky