pátek 29. září 2017

Plzeňský prazdroj restaurace

V souladu s nařízením Ministerstva zdravotnictví je od 13. Plzeňský Prazdroj , Gambrinus, Pivovarské muzeum v Plzni a Plzeňské historické podzemí uzavřen pro veřejnost. V Letním sídle, jak se původně Formance říkávalo, si slavné plzeňské pivo dopřávali návštěvníci z celého světa. V podnikání pevně dodržujeme zásady a pravidla, které stanovuje naše integrovaná politika. Ta vymezuje naše postoje ke kvalitě, zdravotní nezávadnosti výrobků a krmných materiálů, k bezpečnosti.


V rámci preventivních opatření v souvislosti s koronavirem jsme již dříve přistoupili ke zrušení prohlídkových tras pro turisty v našich pivovarech Gambrinus, Radegast a Velké Popovice.

Komerční centrum Praha. Plzeňský restaurant Anděl je moderní restaurační zařízení, které se nachází na pražském Smíchově v Nádražní ulici, v blízkosti zastávky Anděl. Prazdroj už dnes patří mezi evropskou špičku v šetření s vodou i energiemi a podporuje ekologické inovace. Hledáme řešení vstřícná k životnímu prostředí ve všech oblastech – od nákupu. We look after our people as well as we look after the quality of our beer.


After all, they’re the most valuable assets we have. Plzeňská restaurace nabízí kromě českého pva i velký výběr českých jídel, ale i jídel slovenských a jiných. Je to rozlehlá restaurace s mnoha zákoutími a umožňuje tak posedět nejen v rušnějších částech vepředu, ale i ve více klidných a soukromých boxech v zadní části restaurace.


V plzeňském pivovaru Prazdroj se nachází pivovarské muzeum mapující počátky vaření piva v Plzni, technologií výroby o počátku do současnosti.

Vydejte se po stopách značky Pilsner Urquell a objevte její příběh, který se psal nejen v pivovaru, ale v celém historickém jádru města Plzně od jeho založení. Reštaurácie Prazdroj a Plzenský prazdroj sú prvými reštauráciami mimo územia ČR s originálnym Tankovým pivom Pilsner Urquell. Kapacita restaurace je míst vč.


WiFi spojení se světem přímo v naší v restauraci! Se svým notebookem či PDA se nyní můžete bez problémů zdarma připojit k internetu prostřednictvím bezdrátové sítě WiFi. Milovníci piva u nás sdílejí zkušenosti z hospo restaurací, špeluněk i stánků. Na Pivním deníčku se potkávají nadšenci, které baví dobré pivo, kultura kolem něj a mají radost, když si mohou vzájemně pomáhat natrefit na místa, kde to s pivem vážně umí. Moderní westernová restaurace je vytvořena podle vzoru klasického texaského saloonu.


Jejím srdcem je masivní m široký otevřený lávový gril, který byl speciálně dovezen a certifikován z USA. První Pivní Tramway Praha, Na Chodovci 1a Restaurace , Hospůdka, Pivnice. Netradiční hospůdka s uvnitř postaveným tramvajovým vagonem, proslavená jak kuchyní a výběrem singl malt whisek, tak a to především tím, že ze čtvrté pípy točí jen a pouze PIVNÍ SPECIÁLY, které se neustále mění. To má několik krásných a zajímavých památek, ale největší dav stahovák pro turisty je Pilsner Urquell pivovar. Pivovar Šariš prináša narodeninovú oslavu až domov.


Už dnes si môžu všetci užiť prvú virtuálnu narodeninovú oslavu so značkou Šariš, ktorú budú hostiť Juraj „Šoko“ Tabaček a Marián Čekovský. Konceptové restaurace Plzeňského Prazdroje „Pilsner Urquell Original Restaurant“ získaly jubilejní třicátý přírůstek. V srdci historického jádra Prahy na Staroměstském náměstí byl nyní slavnostně otevřen Pilsner Urquell Original Restaurant Staroměstská.


Kuchařský tým Rozvoje pro Vás připravuje jak lákavé speciality podle tradičních receptů, tak i modernější a odlehčené pokrmy české a mezinárodní kuchyně. Brauerei-Aktiengesellschaft in Pilsen, Tschechien. VÍTÁME VÁS V RESTAURACI METEOR.

Nabízíme Vám příjemné posezení v útulné restauraci se salonkem pro osob. DENNÍ MENU, Stálý jídelní lístek, Několik druhů točeného piva. Volná parkovací místa jsou k di.


Spoznajte naše produkty a svet prémiového piva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky