čtvrtek 28. září 2017

Taška na svačinu

Taška na svačinu

Zabalit svačinu ať už do školy, na cesty nebo na výlety je dnes nezbytnost. Aby svačina neokorala, nerozmačkala se a vydržela dlouho čerstvá. Vyberte si mezi svačinovými boxy, tašky na svačinu , plnícími kapsičky či mističky pro nejměnší. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání!


Vítejte na našich stránkách, kde pro Vás máme připravenou širokou nabídku lahví, termohrnků, termosek, boxů, obalů i tašek na jídlo, piknikových košů, ale i náhradní díly a spoustu vychytávek, které by se Vám mohly hodit. Všechny produkty jsme pečlivě vybírali a jsou nejen zdravotně nezávadné, ale i ekologické a. Obaly a tašky na jídlo jsou skvělou alternativou oproti jednorázovým sáčkům. Vaše jídlo ochrání před špínou, zároveň ho udrží déle čerstvé, jsou ekologické, dají se snadno udržovat a jsou hezké.


Taška na svačinu SOLUTION - Černá. Hlavní úložný prostor je na zip se jezdci, vpředu plochá kapsa, popruhy na držení. Chladící tašky - vyberte si z nabídky mnoha obchodů a značek.


Kableky, peněženky, kufry a batohy za skvělé ceny zde čekají jen na Vás! Srovnejte ceny, akce a slevy, vyhledejte možnost poštovného zdarma a najděte tu nejlepší nabídku - vše na jednom místě! Boxy na svačinu ) Hodnocení produktu:.


Termo taška Spiderman BENIAMIN termo taška s motivem Spiderman. Dětská termo taška Spiderman má jednu kapsu na zip. Uvnitř je vyložená hliníkovou fólií pro udržení chladu, nebo. Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní.


Taška na svačinu

I obal na svačinu může být pěkný a stylový, kromě toho, že je užitečný. Můžete si vybrat z několika designů různých barev a vzorů a tato nabídka se bude rozrůstat. Rádi se i pokusíme vyhovět Vašim představám, jak byste si svačinový sáček pro své blízké představovali, pokud si nevyberete z naší nabídky. Skladem (ks) Značka: REISENTHEL.


Kapsář do auta a taška na svačinu v jednom. Praktická d ětská termo taška na jídlo. Materiál: Polyester 600D. Zabalit si svačinku nebo třeba kus odkrojené zeleniny nebo ovoce, tak aby vám neokorali.


Taška na svačinu

Je to snadné a navíc opravdu eko a nemusíte už použít ani jeden plastový pytlík nebo potravinovou fólii. Plátýnka s včelím voskem nebo plátěné kapsičky a textilní wrapy ušetří vaše peníze, čas i přírodu. Láhve na pití, termohrníčky na kávu, batůžky, svačinové boxy a tašky v eshopu. Jednoduše pro méně odpadu. LUNCH BOX ICE termo taška na svačinu kontroluje stav vašeho jídla.


Neustále ho drží čerstvé, zdravé a šťavnaté. Tato termo taška je vybavena chladícími gely, ve kterých spočívá trik udržení dobrého jídla. Přečtěte si více informací. Santoro London peněženka se sponou malá - Sugar and Spice.


Krásná peněženka Santoro London s motivem Sugar and Spice. Takže na závěr bych jen dodala, tato roztomilá taška na oběd nebo svačinu je nejen krásná, kvalitní, elegantní, ale hlavně praktická, můžete ji použít na milion způsobů, vzít ji na různé výlety, procházky, pikniky, k vodě a nebo na dovolenou a hlavně do práce. Eko termotašky na potraviny, jídlo, svačinu , na pláž. Tašky nákupní, na svačinu , peněženky.


V nabídce máme ekologické termo tašky na jídlo značky Keep Leaf. Oběd zůstane déle čerstvý díky této přenosné termo tašce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky