středa 27. září 2017

Hrnec na pomalé vaření eta

Hrnec na pomalé vaření eta

Jak vybrat hrnec na pomalé vaření. Postup jak vybrat hrnec na pomalé vaření není žádná věda. Pozor si dejte, aby nedošlo k záměně za hrnec na přípravu Sous vide, což je příprava jídla ve vakuovém plastovém pytlíku.


Hrnec na pomalé vaření eta

Jelikož se jedná o podobnou přípravu, zařadili jsme i jeden hrnec do recenzí. Pomalé vaření je zdravý, jednoduchý a rychlý způsob vaření. Pomalý hrnec zachovává vlhkost, vůni i velké množství nutričních hodnot a vitamínů. Pomalý způsob vaření spočívá ve vaření při nižší teplotě než je 1°C, čímž se dosáhne jedinečných chuťových vlastností. Tento hrnec je speciálně uzpůsoben tak, aby se v něm vařilo co nejlépe s ohledem na zachování všech živin a vitamínů.


Díky dostatečně pomalému vaření dochází k zachování vitamínů v zelenině a maso připravené v tomto hrnci je křehké. Dva programy pro vaření , režim LOW - hodin a režim HIGH - hodin. Jakmile se jídlo dovaří, hrnec se automaticky přepne do funkce. Vaření zeleniny či mas trvá obvykle 3-hodin. V závislosti na zvoleném výkonu, množství a druhu surovin apod.


Vaření je tedy velmi pomalé a rozhodně není vhodné pro přípravu rychlovek. Vařit můžete i zcela bez tuku. Pokud plánujete hrnec používat spíše pro přípravu mas v celku je vhodnější sáhnout po oválných či hranatých hrncích, a to z jediného prostého důvodu a tou je větší plocha, díky které vaří přeci jen o něco rychleji.


Naproti tomu kulaté pomalé hrnce jsou ideální na vaření polévek, marmelád a omáček. Velká část elektrických hrnců s pomalým vařením disponuje funkcí časovače, kdy se po doběhnutí stanoveného času přístroj sám vypne. Pořiďte si kvalitní hrnec na pomalé vaření ! Hrnce na pomalé vaření CrockPot. Pomalé hrnce CrockPot mají vyjímatelnou keramickou nádobu, kterou lze použít také na pečení v troubě či mikrovlnce.


Mimo pomalého vaření zvládne i tlakového vaření , ohřívání, smažení (pražení nebo ožehnutí) a vaření v páře. This feature is not available right now. Please try again later. S pomalým hrncem Slowpot od ETY připravíte šťavnaté maso jednoduše a především zdravě. Aby bylo vaření a pečení nejen snadnější, ale i zábavnější, přizvěte na pomoc spolehlivé a léty prověřené kuchyňské spotřebiče ETA.


S oblíbenou ETA Pečenkou můžete vařit, dusit i péct – jednoduše uspokojit všechny mlsné jazýčky, a to i tam, kde klasický sporák chybí. Můj syn, ale vše vaří v klasickém hrnci (asi hod.) nedále se to chuťově srovnat, dlouhé vaření je mnohokrát lepší. Dostala jsem k vánocům od rodičů pomalý hrnec , takže v tomto ohledu dlouhé vaření bude určitě dobré, ale nikde a nikdo neporovnává pomalý hrnec a vaření na plynu, které má hodně domácností. Ačkoliv se svět neustále zrychluje, v oblasti vaření se prosazuje spíše opačný trend – raději pomalu, ale zdravě.


Hrnec na pomalé vaření eta

Zásadní obrat v trendech se logicky projevuje také v nabídce kuchyňského náčiní. Objevují se nové typy pánví a hrnců, mezi nimiž má své pevné místo i takzvaný pomalý hrnec na elektřinu. Podívejte se na rady k vaření a pečení a přidejte do diskuze své zkušenosti. Důvodů, proč si hrnec na pomalé vaření pořídit, je hned několik. Nejenže ušetříte spoustu času, úsilí a elektrické energie, ale připravované pokrmy navíc budou mnohem chutnější, šťavnatější, ale i zdravější.


Proč je pomalý hrnec taková bomba a jak v něm vařit, aby to stálo za to? ETA Tauro je multifunkční hrnec , který disponuje přednastavenými programy zahrnujícími i pomalé vaření. Kromě toho v něm můžete smažit, dusit, ohřívat jídlo nebo vařit v páře a pod tlakem.


Ráno mě probouzí vůně vařeného pokrmu. Stačí pak udělat přílohu a polévku a víkendový oběd je hotový. V hrnci jsem vyzkoušela. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.


Jedním z nejdůležitějších parametrů, majících přímý vliv na kvalitu a rychlost vaření , je výkon. Již nemusíte dlouhé hodiny trávit u plotny, nyní stačí všechny suroviny vložit do hrnce a zapnout. Hrnec udělá všechnu práci za vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky