pátek 18. května 2018

Sklenice na latte

Neobyčejně obyčejná sklenice nejen pro milovníky kávy. Dvoustěnné provedení a klasický jednoduchý tvar dokonale oživí každý jídelní stůl. Termo sklenice jsou ručně. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Banquet, Tescoma, Aramoro a dalších.

Kvalitní sklenice na latte. Ze skleniček na latté s účelným designem a pevného skla si kávu vychutnáte. Možnost vrácení zboží zdarma. Káva zůstává déle teplá, zatímco vnější strana šálku je chladná.


Dvoustěnná sklenice na latte machiato vyrobená z borosilikátového skla, která je velmi lehká a tenká. Zabraňte prudkým tepelným šokům. Tyto originální sklenice v moderním designu vám zajistí dokonalý prožitek z lahodné kávy.


Sklenice na latte Fleur de Lys30cl.

Jsou ručně vyráběny z lehkého žáruvzdorného borosilikátového skla s dvojitou stěnou, která. Máte v horkém letním dnu rádi ledové frapuccino, nebo jen trochu džusu po ránu? Prohlédněte si náš sortiment sklenic z IKEA. Máme opravdu široký výběr v různých tvarech, barvách a stylech – zvolte tak, aby se vám sklenice hodily ke stolnímu nádobí.


Nakupovat můžete online nebo v obchodním domě. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Set skleniček s lžícemi i samostatné. Vhodné i jako sklenice na frappe.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Sklo můžete vkládat do mikrovlnné trouby.


Sorrento dvoustěnná sklenice na latte -macchiato, 3ml, ks Zwilling. Leonardo SOLO sklenice se lžičkou na Latte Macchiato ks 4ml. Nové exclusivní sklenice na latte od německého výrobce Leonardo z řady Solo.

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Tato latte sklenice je ze skla, plocha na potisk je ale bílá. Potisk skleničky na latte může do myčky. Vyrobena z vysoce kvalitního a tvrzeného skla.


Tyto sklenice jsou na latte macchiato naprosto ideální: jsou vyrobeny ze žáruvzdorného skla a díky tomu jsou vhodné i na vařící vodu. Set obsahuje: 1x sklenice na Latte Macchiato 1x nerezový podšálek 1x lžička Tento set s podšálkem a lžičkou v jednoduchém designu se hodí do každé moderní domácnosti. Latte macchiato patří ke kávovým specialitám, které jsou tradičně servírovány ve skle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky