úterý 15. května 2018

Dřevěný stojan na houpací síť

Dřevěný stojan na houpací sítě - hamaky, vhodný na zahrady nebo terasy. Zavěsit lze všechny standardní sítě, které jsou na trhu v délce 3m. Montáž je velice snadná.


Pro zavěšení sítě a relaxaci na zahradě není nic lepšího. Nemusíte ji věšet mezi dva stromy.

Má vlastní masivní dřevěný stojan z modřínu. Houpačku postavíte, kde chcete. Síť můžete napínat nebo uvolňovat pomocí řetězů a karabin. Vysoká nosnost: 2kg. Pořiďte si k ní stojan a můžete si lebedit, kdekoliv se vám zachce.


Sítě i stojany najdete na lenosime. Její větší rozměr a nosnost do 150kg Vám i Vašim dětem zajistí dostatečný prostor k relaxaci. Pevné opěrné nohy dodávají výrobku stabilitu a správné postavení.

Toužíte po houpací síti a nemáte ji kam zavěsit? Když chcete relaxovat v páru, kupte si síť pro dva. Závěsné sítě hamaka vybírejte na FAVI. Více než 3druhů sítí nejen na spaní za skvělé ceny! Doporučujeme ho umístit na rovný a pevný povrch.


Vhodný do exteriéru i interiéru. Vyrobeny ze dřeva (1 FSC) nebo nejsilnějšího kovu. Doprava zdarma a možnost vrácení zboží.


Impregnovaný hnědou lazurou, chránící dřevo (vhodná ven i dovnitř). Stojan je vyroben z oceli tmavě šedé barvy. Inzerát Dětský stojan na houpací síť v okrese Opava, cena 450Kč, od Michaela Řeháčková na Sbazar.


Nosnost stojanu je 1kg, skvěle se hodí na houpací. Popis: Akční set Star set candy AMAZONAS Nabízíme Vám cenově zvýhodnění komplet, který. Elegantní dřevěný stojan pro uchycení sítí svým tvarem připomíná lodní. Krásný dřevěný stojan na houpací sítě a hamaky Maya je svými rozměry vhodný pro Hamaky pro jednoho.


Smrkový stojan Maya má masivní konstrukci z kvalitního vrstveného smrkového dřeva. Dřevo je impregnováno proti dřevokazným houbám a škůdcům a povětrnostním vlivům.

Je možné jej dále povrchově upravovat (olejovat, mořit, lakovat). Dorian Dekor Navštivte naše dekoráterské studio. Ocelový STOJAN NA HOUPACÍ SÍŤ ~ IDEÁLNÍ PRO ZAHRADU ~ kovový RÁM NA HAMAK ~. STOJANY NA HOUPACÍ SÍŤ (HAMAK) OD VÝROBCE:. Jak vyrobit dřevěný kompostér a kompostovat.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky