pondělí 28. května 2018

Finské nože

Dodáváno včetně koženého pouzdra. Vynikají extrémně pevnou čepelí a typickou dřevěnou rukojetí s jemnou kresbou. Nakupujte finské nože Puukko, EDC nože a lovecké nože u společnosti Lamnia. V našej ponuke nájdete taktiež fínske nože.


Nože , označované jako finské , jsou kousky skandinávského původu, vyznačují se výbornou kvalitou a odolností čepele, která je zpravidla doplněna dřevěnou nebo parožinovou rukojetí. Nože Lappi puukko jsou ručně vyráběny z velmi kvalitních a odolných materiálů, které jsou prověřené staletími tradiční finské výroby. Rukojeti jsou vyrobeny z finské břízy, parohu či kůže. Materiál využitý pro výrobu čepele je buď 80CrVnebo X50CrMoV15. Jsou dodávány v ručně vyráběných pouzdrech.


Původní finské nože byly vyráběné z přírodních materiálů, ať rostlinných nebo živočišných. Nejtradičnější je březové dřevo nebo sobí paroží. Moderní doba a pokrok technologií však přinesly výrobu v řadě nových materiálových provedení. Hlavním určujícím znakem nože puukko tak už nebývá materiál. Při výrobě jsou brány v úvahu veškeré připomínky a potřeby lovců.


Výsledkem jsou univerzální lovecké nože , respektující tradici a design severský zemí. OKSKÉ NOŽE – KVALITA A ÚČELNOST. Město Pavlovo na Oke je proslaveno již od 16. V poslední době je také oblíbená kombinace nože a firesteelu za cenu kolem dvou tisíc.


Finské nože se občas prodávají také jako tzv. Jinak Helle, Brusletto a Karesuando dodávaj i sety, které si člověk. Firma Järvenpää má 100letou tradici a je nositelem titulu „Carský nožíř“.


Všechny jsou precizně dílensky zpracované. Výsledkem takovéto výroby je nůž, který se dobře udržuje a slouží svému majiteli celý. Vše skladem, velký výběr nožů od nejlepších Ruských značek. Speciální edice finského loveckého nože Puukko ke 40. Roselli z prvotřídní oceli, střenkou z teakového dřeva a originálním koženým pouzdrem.


Lovecké nože , vrhacie nože , vreckové nože , hubárske nože , pevné nože , damaškové nože , taktické nože. Víme, jak moc je pro vás důležité vybrat si nůž dle vašich požadavků. Pokud si nebudete vědět rady s výběrem, neváhejte se na nás obrátit.


Finské nože

Luxusní nože jsou naše specialita a určitě najdeme nůž, který vám bude vyhovovat. Vždyť právě to je náš cíl! WoodsKnife tradiční finské nože od Harri Merimaa Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Spoločnosť má za sebou dlhú tradíciu vo výrobe dokonalých nožov ktoré nesklamú ani v najťažších momentoch, pretože pre obyvateľov severu mal odjakživa nôž dôležitý význam pre prežite v drsných podmienkach. Marttiini Condor Skinner.


Na těchto stránkách najdete pouze ručně dělané nože vlastní výroby. Nekupuji žádné polotovary, vše vzniká v naší dílně. Specializuji se na: Lovecké nože , nože na přežití (Survival), útočné nože , kuchyňské nože , finské nože , nože na táboření, nože na kempování, balisongy.


Bezplatný inzertní portál zaměřený na zbraně, střelivo, uniformy, vojenskou výstroj, airsoft, paintball, historické zbraně, repliky a vojenskou techniku. Internetový obchod s kvalitnými nožmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky