pátek 11. května 2018

Dláta tesařská

Tesařská dláta - Kirschen Tesařská dláta - R. Sorby Soustružnická dláta - Kirschen Standardní HSS Sady soustružnických dlát. Všechna tesařská dláta NERO jsou vyrobená ze speciální nástrojové oceli s vysokým obsahem uhlíku a kalená po celé délce čepele na tvrdost 61HRC ±. Tento úhel je vhodný pro měkké až středně tvrdé dřevo. Rukojeť je z habrového lakovaného dřeva.


Sorby Kombinace hmotnosti a rovnováhy ve spojení s kvalitním provedením znamená, že tyto dláta vytváří jemný a přesný řez.

Je vyrobeno z vysoce uhlíkaté oceli Robert Sor. Japonská tesařská dláta. Ultra-ostré nože s velmi dlouhou životností a ergonomicky tvarovaná rukojeť vám umožní pracovat pohodlně a přesně. Speciální dutá dláta s černěnou čepelí. Kovaná čepel je vyrobena z tradiční Cr-Mn oceli tepelně zpracované na HRC.


Celková délka dláta cca 2mm. V tesařství se používají plochá dláta hraněná, nehraněná a děropáče. Jedná se o obdobná dláta jako truhlářská, jen mívají proti truhlářským dlátům mohutnější rukojeť, silnější čepel a celkově mohou být i delší.

Dům a zahrada - Dlata bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Nástroj vhodný zejména pro hrubé tesařské práce tam, kde jsou zapotřebí silné údery. Robustní kovaná čepel je vyrobena z tradiční Cr-Mn oceli tepelně zpracované na tvrdost HRc. Děropáč (čepovní dláto ) Atsu-Nomi. Dláto je nástroj, který slouží k ručnímu opracování různých materiálů, hlavně dřeva a kamene.


Osmihranná rukojeť s oválnou částí ze švýcarského jilmu, vydatně naolejovaná. Dláta vyrobená z vysoce kvalitní. Sekery, pily, skoby, vodováhy, dláta , hoblíky, vrtáky apod.


Nářadí užívané tesaři k ručnímu opracování stavebního dřeva používaného na stavby stěn roubené nebo hrázděné konstrukce, stropy a konstrukce dřevěných krovů (koncept, MaČe). Tento webový portál a objednávkový systém. Vícevrstvá ocel vyniká ostrostí a dlouhou trvanlivostí. Galerie znaků a značek výrobců.


Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny Elektronický ceník.

Pokrývačské kladivo MONOLIT 6g 53Kč. Počet položek na stranu. V dané kategorii není žádná položka. Vysoce kvalitní ruční nástroje a nářadí pro umělecké řemeslníky. Sortiment zahrnuje dláta a řezbářské nástroje, pily, hoblíky, nože, brusné nástroje atd.


Zakázkové nástroje Teslice. Polohluboké dláto - nad rozměr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky