úterý 29. května 2018

Damas lt2057

Very sharp blade with an ergonomic handle for maximum effect and safe handling. Does not affect aroma and flavour of sliced food. Rinse and dry after use.


A Damas késkészlet alap darabbal fa tartóban – konyha-, filéző- és univerzális kés. Nagyon éles penge és ergonomikus markolat a lehető legjobb végeredményért, amit egyúttal biztonságosan használhat. Velmi ostrá čepel a ergonomická rukojeť pro maximální účinek a bezpečné užití.


Neovlivňuje vůni a chuť krájených potravin. Nem befolyásolja a szeletelt élelmiszer illatát és ízét. Vsi noži so zelo ostri in imajo ergonomski ročaj za veliko udobja in varno uporabo.


Noži so kovani iz nerjavečega jeka in ne vplivajo na vonj ali okus hrane. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. UPOZORNĚNÍ: Při nesprávné manipulaci je každý nůž nebezpečný.


Materiál: nerez, akácie. Choose your best products from ourshopee. Veľmi ostrá čepeľ a ergonomická rukoväť pre maximálny účinok a bezpečné použitie. Neovplyvňuje vôňu a chuť krájaných potravín. Set nožů Lamart s velmi ostrou čepelí a ergonomickou rukojetí pro maximální účinek a bezpečné užití, neovlivňuje vůni a chuť krájených potravin, po použití omyjte a osu.


Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze Lamart Set 3. Lamă foarte ascuțită cu mâner ergonomic pentru un efect maxim și utilizare sigură. Nu afectează aroma și gustul produselor alimentare tăiate. Praktická sada kusů nožů v bloku. Nože mají velmi ostrou čepel a ergonomickou rukojeť pro maximální účinek a bezpečnost při práci s nimi.


Svi noževi su vrlo oštri i imaju ergonomsku dršku za veću udobnost. Noževi su napravljeni od nehrđajućeg čelika i ne mijenjaju okus hrane. Fast and free shipping free returns cash on delivery available on eligible purchase. Chcete vedieť, či je cena 37.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Sada obsahuje: kuchařský nůž. Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte.


A megrendelések feldolgozása folyamatos, viszont a kialakult veszélyhelyzetre tekintettel a szállítási idő 2-nappal meghosszabbodhat. Ne utječe na aromu i okus izrezanih namirnica. Operite i osušite nakon uporabe. Držite izvan dohvata djece.


Ostří nožů jsou vyrobena z nerezové oceli a jsou velmi ostrá. Rukojeti jsou ergonomicky tvarované a jsou vyrobeny z exotického dřeva Pakka. Základním nástrojem, díky kterému zpracujete maso, nakrájíte ovoce, oloupete zeleninu nebo připravíte chlebové krutony, je nůž. Užitečná sada nožů v praktickém bloku se neztratí v žádné kuchyni.


Všechny tři nože, kuchyňský, filetovací i univerzální, mají velmi ostrou, nerezovou čepel a ergonomickou rukojeť pro pohodlnou a bezpečnou práci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky