pondělí 21. května 2018

Formy na marcipánové postavičky

Vybírat můžete ze sortimentu jako jsou marcipánová zvířátka, marcipánové květiny, postavičky na dort nebo hvězdná znamení. Najdete u nás jak marcipán na modelování, tak na potahování i marcipán určený k plnění pralinek. Specializujeme se také na silikonové formičky nejrůznějších tvarů. Figurky a postavičky z marcipánu jsou vyráběny tradiční ověřenou metodou z vysoko procentního marcipánu do kterého je následně přidána ještě kokosová drť pro zlepšení modelovacích vlastností.


Díky přidanému kokosu mají také figurky stabilní tvar a nedeformují se.

Na eshopu Svět cukrářů prodáváme již hotové figurky z marcipánu na dorty. Nabízíme marcipánové figurky ze známých filmů, pohádek či počítačových her. Marcipánové figúrky - Svet cukrárov.


Pro tvoření jedlým ozdob na dort nabízíme kvalitní silikonové formy , které lze použít také na přípravu nejedlých dekorací. Silikonové forma na marcipán mají dlouhou životnost a jsou prakticky nezničitelné. Můžete s nimi vytvořit skutečně nepřeberné tvary nebo třeba písmenka.


Vyberte si oblíbené postavičky jako jsou různá zvířátka, tvary i barvy.

Hotové figurky vám ušetří mnoho času s jejich modelací. Dorty k narozeninám si přímo o jedlé figurky říkají. Na svatebním dortu nesmí chybět figurka v podobě ženicha a nevěsty, na dort pro děti se zase hodí oblíbení mimoni. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Na mnoho různých použití marcipánové hmoty přijdete přímo při výrobě sami a časem si oblíbíte některé konkrétní tvary kostic.


Pokud použijete výborně zpracovatelný pravý marcipán, vaše cukrářské výrobky se záhy stanou středem pozornosti a obdivu. Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Tyto figurky jsou vhodné na zdobení slavnostního dortu či jen tak pro radost, třeba jako dárek někomu blízkému.


Všechny figurky jsou hygienicky baleny v celofánovém sáčku. Provozovatel tohoto webu jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie.


Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Můžete si přát marcipánové figurky pro každou příležitost. Figurky z pravého marcipánu se vyrábí v mnoha různých provedeních.

Může se jednat o marcipánová zvířátka, marcipánové květiny, postavičky na dort nebo hvězdná znamení. Vyrábím marcipánové figurky ( postavičky ) nebo celé dekorace na dort i na zakázku, dle Vašeho přání. Na více ukázek i hotových dortů od zákazníků se můžete podívat kliknutím na tento link nebo přejít na stránku figurky na zakázku. OZNAz důvodu čerpání dlouhodobé dovolené budeme od 15.


Praktické, moderní, odolné. ROZMERY: 22cm x 16cm Pomocou tejto formy si doma spravíte vlastnú čokoládu rýchlo a hravo. Formy na čokoládu, Obchodík u Vierky. S těmito formami rychle vyrobíte potřebnou ozdobu na dort.


V nabídce jsou formy na postavičky , květiny, předměty. Hned dát do trouby upéct. Při 1°C,musí to být upečené do bleda,nesmí zhnědnout,bylo by to vysušené,a lámalo by se to.


Pláty zůstanou pružnější a tak snadno neosychají. Pak už to jen nakrájíš rádýlkem na. Ten potom natlačte do oboustranné silikonové formy , pro otisknutí vzorku.


Dozdobíme vašu tortu pravým marcipánom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky