úterý 29. května 2018

Dřevo na grilování prodej

Pytel dřeva - tvrdé kg (dm3) Skladeks. Kč Tvrdé dřevo na grilování kg (dm3) Podpalovací třísky kg. Pomůžeme Vám jak nejlépe použít ovocné dřevo při grilování či uzení.


My Vám kvalitně ukážeme jak grilovat na vaši párty včetně receptů a rad. Objednávky v rámci naší vytíženosti minimálně týden předem.

Gril na dřevo Vám usnadní přípravu šťavnatých a výtečných pokrmů díky jednoduché obsluze a manipulaci. Tím ale výčet výhod grilu na dřevo rozhodně nekončí. Grily a udírny z naší nabídky shodně vynikají svou kvalitou a funkčností a zahradní grily na dřevo rozhodně nejsou výjimkou. Vítejte na stránkách Ovocné dřevo. Nášim cílem je nabítnout Vám dřevo vhodné pro chutnější a zdravé grilování.


Zajístíme rodinné barbecue či oslavu u Vás doma na Vaši zahradě. Kdo to nezkusil, neví, co ovocné dřevo dokáže, kdo to zkusil, už to zná, co chuť grilovaného znamená.

Třeba na víkendové grilování na zahradě nebo na domácí uzení masa. Zakoupit ho můžete v hájovně lesního úseku Šárka a ve štípárně ve Kbelích, kterou najdete v ekocentru Prales. Pokud nemáte vhodný dopravní prostředek, přivezeme vám dřevo až domů. Prodej palivového dřeva.


Nabízíme prodej dřeva určeného především na palivo. Jedná se o palivové dřevo přímo z těžeb. Koupí našeho palivového dřeva výrazně ušetříte oproti nákupům v hobby marketu nebo u. Pokud si chcete pochutnat na skvělém uzeném lososu, nebo dalších rybách, není lepší volba.


Nikdy nepoužívejte plesnivé, hnilobné nebo jinak poškozené dřevo. Vyhněte se také pilinám a odřezkům, stranou nechte chemicky ošetřené nebo barvené dřevo. Sele je naložené ve speciálním láku. Takto předpřipravené sele se už nemusí dosolovat ani jinak upravovat, tak že je vše připraveno přímo pro grilování.


Zprvu topíme zprudka a sele zabalené v alobalu pečeme 2-hodiny (dle váhy selete). Potom sundáme alobal a. Naší další hlavní činností je prodej palivového dřeva. Cena dřeva se výrazně odvíjí podle množství odběru.

Velikost pytle 60x35cm. Palivové dřevo si můžete sami odvézt, nebo zajistíme vlastní dopravu. Na grilování cca kg selete potřebujete cca m3. Opatřete si dřevo v množství plná stavební kolečka.


Když jedu grilovat a vozím si sebou dřevo , tak si jej naskládám do vozíku. Informace o konverzích a nákupním chování používáme anonymně k analytickým účelům pro zlepšení služeb pro Vás zákazníky. Dřevo je vyschlé a štípané na čtvrtky. Dodáváme voňavé dřevo do vyhlášených restaurací.


Pohodlná manipulace, baleno v pytlících o váze a 18kg. Skládání pasovým dopravníkem. Z přetříděného dřeva vyrábíme metrové palivové dřevo , krbové dřevo nařezané, naštípané i volně sypané. Jako vhodný doplňkový sortiment nabízíme dřevěné brikety i pelety a dřevěné uhlí na grilování.


V této oblasti disponujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky