čtvrtek 31. května 2018

Odšťavňovač kuvings

Odšťavňovač je k dostání v moderní škále barev - matná kovová šedá, stříbrná, červená, bílá a černá. Dokonale dokáže zpracovat veškeré druhy ovoce i zeleniny. Zvládne měkké plody, tvrdé kořeny, listy, stonky i bobuloviny a bulvy. Luxusní, na dotek příjemný, povrch s imitací kůže.


Kuvings Exclusive má navíc skvělé příslušenství. Nabízíme lisy na citrusy - citrusovače s přítlačnou pákou i bez přítlačné páky.

Díky nim získáte citrusovou šťávu plnou vitamínů a živých enzymů. Vertikální šnekový odšťavňovač v moderním designu. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Odšťavňovač zaručuje maximální výtěžnost šťávy, kdy v první fázi se ovoce či zelenina nahrubo vylisují a šťáva odtéká přes hrubé síto do nádoby na šťávu. V druhé fázi se zbylá drť znovu vylisuje přes jemné síto a odteče ke zbylé. Odšťavňovač Sana EUJ-8je nejlepším vertikálem nejen na ovoce, ale i kořenovou zeleninu a sorbet.


Upřednostněte kvalitu a pořiďte si odšťavňovač , který Vám vydrží celý život! Tento odšťavňovač se pyšní rozšířenou výbavou, jako jsou síta na smoothies, homogenizační pouzdra a další.

Další síto vám umožní připravovat báječná ořechová mléka a různá smoothies. Pokud si nejste jisti, který odšťavňovač je ten nejlepší pro vás, projděte si naše tipy, případně si nechte zaslat průvodce výběrem zdarma. Nebo se rovnou poraďte přímo s námi, a to buď telefonicky, nebo e-mailem.


Obáváte se, že si přesto vyberete špatně? I s tím počítáme – proto máte po nákupu k dispozici. Teď alespoň vím, že mám skutečně dobrý odšťavňovač po všech stránkách. Jestli budete používat odšťavňovač především na bylinky, listovou a kořenovou zeleninu a záleží vám na co nejvyšší výtěžnosti a prvotřídní kvalitě šťávy, pak budete s dvouhřídelovým modelem. Nabízíme kvalitní odšťavňovače a mixéry různých značek a provedení.


Provádíme testy jednotlivých výrobků a odborně poradíme s výběrem vhodného odšťavňovače či mixéru. Motor navíc zaručuje, že se odšťavňovač v průběhu nezasekává a nezpomaluje. Tento šnekový nízkootáčkový odšťavňovač Vám denně připraví 1 lahodnou a zdravou šťávu, která Vám dodá potřebnou energii. Dělá to tak, že točí videa, kde špatně manipulují s odšťavňovačem Kuvings.


Ve srovnání s jinými přistroji pak lépe obstojí i ten nejhorší odšťavňovač. První se podívejme na to, jak to má správně vypadat. Velmi praktické, bez toho bych odšťavňovač určitě nechtěla. Po dokončení práce jednoduše zaklapnete a nic neodkapává na linku.


Džus se tak dá i dávkovat a oddělovat, když odšťavňujete více druhů za sebou a chcete džus nemíchaný. V dalším kroku odšťavňovač kusy ovoce rozdrtí na jemné části a ty pak následně lisuje pod velkým tlakem. Díky tomu, že nedochází k rychlým otáčkám jako když použijete odstředivý odšťavňovač , se nevytváří ani nadbytečné teplo.

Tímto pomalým lisováním pod velkým. Nový způsob odšťavňování je schopný maximálně využít cennou čerstvou zeleninu a ovoce a rovněž významným dílem přispívá k úspoře energie, vynaložené k jejich zpracování. Odšťavňuje veškerou zeleninu, ovoce i bobuloviny a dokáže zpracovat i problémové suroviny jako jsou moučnatá jablka a to ihned a dokonale.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky