úterý 8. května 2018

Tlakový hrnec banquet 7l

Tlakový hrnec banquet 7l

Vyberete si od ní kompletní sortiment do vaší kuchyně. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí. Plynový ohřev, Indukce. Veškeré informace o produktu.


Nerezový tlakový hrnec ALLEGRO Matte 7L s pákovým uzávěrem, ventily, sendvičovým dnem a sílou materiálu 6mm. Víko tlakového hrnce obsahuje hlavní pracovní a pomocný ventil pro případ zanešení, což činí hrnec maximálně bezpečný! Bez výrobků této kategorie by se neobešla žádná kuchyně.


Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzi í. Hrnec zajišťuje rychlejší bod varu při nižší teplotě, šetří energii a zkracuje dobu vaření. Snadné a bezpečné použití, vysoká spolehlivost. Tlakový hrnec je vhodný pro vaření, popř. Vhodný pro všechny typy sporáků – plynové, elektrické, sklokeramické a indukční.


Je vybaven masivními úchyty a silným sendvičovým dnem. Stěny hrnce jsou silné mm. Lze jej použít na různé typy varných desek, včetně indukce. Horní průměr je 2 spodní 1cm. Hrnec není vhodný pro mytí v myčce nádobí.


Chcete vědět, zda je cena 5Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Tlakový hrnec banquet 7l

Banquet tlakovy hrnec 7l produktů. Aukro Dům a zahrada Zařízení Vybavení do kuchyně Hrnce Hrnce Tlakové. Má silné sendvičové dno a je vhodný pro všechny typy sporáků. Také díky němu výrazně uspoříte čas, který strávíte při vaření.


Celková síla stěny je však pouhých mm, což není příliš. Menší tloušťka stěn bohužel snižuje úspornost hospodaření s tepelnou. Prodám nový, nepoužívaný tlakový hrnec Fissler Vitavit Comfort 26cm 8l.


Velký nerezový tlakový hrnec s dvěma rychlostmi vaření, odtlakováním a dalšími praktickými funkcemi pro jednoduchou manipulaci a bezpečné vaření. Energeticky úsporné speciální dno CookStar umožňuje používání hrnc. Hrnec je vhodný na všechny typy varných desek včetně indukce.


Pákový uzávěr zajišťuje dokonalé těsnění a potraviny se uvnitř tlakového hrnce uvaří za nižší teploty než v běžném kuchyňském hrnci. Dál už hledat nemusíte! Tlakové hrnce šetří nejen Váš čas, ale i peníze. Kč LODGE litinový hrnec Dutch Oven 7l s pánví (poklice) Doprava zdarma.


Tlakový hrnec banquet 7l

Detail produktu Do obchodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky