čtvrtek 31. května 2018

Robot bosch mum 52131

Unsubscribe from MarketShopMinsk? Rozhodli jste se tak pro moderní, mimořádně kvalitní domácí spotřebič. Další informace o naších produktech naleznete na našich internetových stránkách.


Tento spotřebič je navržen pro zpracování množství obvyklé. Navíc díky bohaté výbavě, kterou přístroj obsahuje, můžete upravovat pokrmy dle vaší libosti. V příslušenství naleznete i masomlýnek či plastový mixér.


S dotatečným výkonem 700W motoru, rychlostními stupni a velkou nerezovou nádobou. Chváli sa multi-motion-drive motorom s planetárnym pohonom pre tie najlepšie výsledky a možnosťou zvoliť jednu zo štyroch rýchlostí. Sílu motoru můžete dobře nastavit v rozmezí úrovní. Prostorná mísa z nerezu se slušným objemem l dohromady s tzv.


Jeho výkonný motor o sile 700W a bohaté príslušenstvo zabezpečí, že ho využijete pri príprave rôznych druhov jedál. Antikorová misa má objem litra a súčasťou vybavenia je aj plastový mixér s objemom. Nerezová mísa má objem litru a součástí vybavení je i plastový. Lifestylový balíček „VitalEmotion“ s mlýnkem na zrní a víceúčelovým mixérem je dokonalý pro všechny, kdo milují pečení.


Svůj kuchyňský robot MaxxiMUM můžete také vylepšit lifestylovým balíčkem „PastaPassion“ k přípravě nejrůznějších typů těstovin a „HuntingAdventure“ pro všechny milovníky masa. Robot je obdařen jedinečným systémem Multi-motion-drive , díky kterému budou přísady v nerezové míse vždy stejnoměrně rozmíchány. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze BOSCH StyLine MUM.


Naviac vďaka bohatej výbave, ktorú prístroj obsahuje, môžete upravovať pokrmy podľa vašej ľubovôle. V príslušenstve nájdete aj mysomlýnek či plastový mixér. Chlubí se multi-motion-drive motorem s planetárním pohonem pro ty nejlepší výsledky a možností zvolit jednu ze čtyř rychlostí. Oproti Kenwoodu je i údajně Bosch méně hlučný. Roboty s automatickými programami SensorControl Plus zaistia ideálnu konzistenciu cesta alebo šľahačky a samozrejmosťou je aj planetárny systém miešania.


The Bosch MUM kitchen machines provide outstanding. Discover how the award-winning kitchen machine can help you save time and effort whilst cooking. Díky bohaté výbavě, kterou přístroj obsahuje, můžete upravovat pokrmy dle vaší libosti.


Výkonný motor (700W) pre všetky druhy cesta a rýchle spracovanie. Veľká multifunkčnosť vďaka kvalitnej cukrárenskej sade (miešacia metla, šľahacia metlička, hnetací hák) a naviac priebehový krájač s tromi kotúčmi na krájanie, strúhanie a rezanie, tiež mixér a mlynček na mäso. Všestranný pomocník při vaření i pečení.


Robot je obdarený jedinečným systémom Multi-motion-drive , vďaka ktorému budú prísady v nerezovej mise vždy rovnomerne rozmiešané. K dispozici je také momentový stupeň a automatická parkovací poloha, která po ukončení. Všichni by rádi jedli, ale většina nerada vaří. Když si představíte všechnu tu námahu s krájením a mícháním, vážením a hnětením, není se čemu divit.


Robot bosch mum 52131

Jedinými ochotnými pomocníky jsou většinou děti, u nich ale zase musíte hlídat, aby se nezranily, takže jejich nasazení je omezené. Mezi jinými roboty vyniká revolučním planetovým převodem Multi Motion Drive, jenž vždy zaručí perfektní výsledky. Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.


Bosch Konyhai robotgép boltok, képek. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky