pátek 4. května 2018

Imitace dřeva na fasádu

Kombinácia rôznych druhov omietky a farby prináša nekonečné možnosti stvárnenia. Vytvorte vzhľad dreveného obkladu na vašej fasáde pomocou omietky Baumit CreativTop. Betonová imitace dřeva VASPO – DECORSTONE dřevo DUB – Na skladě.


Patina dřeva se provede válečkem a Vámi zvolenou fasádní barvou se natře vytvořená struktura imitace dřeva a to včetně oddělení jednotlivých částí, které tvoří.

Vzhled betonu Imitace dřeva Imitace kovu Imitace cihel Skleněná mozaika Ostatní kreativní úpravy Přírodního vzhledu fasády snadno docílíte s materiály imitující dřevo. Tento obkladový materiál je možné využít jak na fasádu domu, tak v rámci. Tato přirozeně vypadající úprava fasády je velmi oblíbenou kreativní úpravou.


Působivá imitace dřeva na bázi betonu. Tak by se dal charakterizovat obklad značky Stegu – TIMBER grey. Designový obklad perfektně napodobuje šedé přírodní štípané dřevo.

Na obkladu jsou patrné i ty nejjemnější detaily žilkování dřeva. Spolupracujeme len s overenými výrobcami obkladového kameňa a tehlových obkladov, ktoré sú vhodné nielen na fasádu , ale aj ako dekoračný obklad do interiéru. Oba tyto aspekty ještě více posilují vzhled starého dřeva. Vyberáme len výrobky s platným certifikátom, ktorých kvalita zaručuje dlhodobé a bezporuchové užívanie v oblasti stavebníctva.


Chodníky, pěšinky, nejrůznější zátiší, schody, palisádové terasy, ohraničení květinových záhonu, či stružek, nebo květináče - to všechno jsou detaily, které za použití prvků Imitace Dřeva dokážou neuvěřitelným. Fasádní obklady - odolné keramické obklady na fasádu. Betonové obklady - obklady vhodné na fasádu , do interiéru i na krb.


Vyberte si venkovní obklady na dům , terasu, balkon či vnitřní obklad do obývacího pokoje. Moderní obklady - umělý kámen s nevšedním moderním designem. Sádrové obklady - obklady z tvrzené sádry pro vnitřní použití.


Interiérový obklad s věrnou imitací kamene. Kč za rozměr 10x cm. Kresba dřeva je zachována i na bočních stranách, nikoli pouze na straně čelní.


Nabízíme Vám venkovní i vnitřní obklady v prvotřídní kvalitě.

Vytvarování i barevné provedení těchto prvků je totiž dokonalou napodobeninou věkovitého, léty a povětrností vytráveného dřeva. Dodejte Vašemu domovu nový moderní vzhled. MAGICRETE s imitaci přírodního dřeva. Obklady z betonu imitace přírodního kamene.


Tím pádem je vhodný jako obklad pro interiéry i exteriéry. Aké máme ešte možnosti? Máme navrhnutý drevený obklad na časť domu na fasáde, cca 30mDrevo nechceme dávať kvôli údržbe. Našla som WPC je ešte niečo podobné s čoho môžeme vyberať? Jsou mrazuvzdorné, voděodolné a žáruvzdorné.


Mezi fasádní obklady řadíme betonové obklady, keramzitové obklady, tradiční cihlové obklady a pásky a přírodní kamenné obklady. Všechny fasádní obklady lze použít i do. Imitace designu cihelného (Solid Brick) nebo kamenného zdiva (Solid Stone, Solid Sand Stone) je téměř dokonalá. Než se odstín šedé sjednotí na celém domě, může to trvat i několik desítek let.


Tento proces se nazývá fotodegradace dřeva a její míra závisí na míře slunečního záření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky