čtvrtek 31. května 2018

Deka na žehlení brno

Za uzavření smlouvy pomocí formuláře na portálu se považuje aktivování tlačítka „Objednat žehlení “. Deku lze dát na žehlící prkno, ale pokud ho nemáte, klidně můžete deku využívat i bez něj. V tom spočívá její kouzlo! Lze jí používat jak na žehlícím prkně, tak bez něj, kdekoli - na zemi, podlaze nebo stole. S touto dekou půjde žehlení jedna radost!


Pod molitanem se tvoří vlhko.

Asi budeme brzo vymenovat desku na stůl. A jak je na obrázku uvedené olemovani té deky,tak to není pravda. Proto vám nabízíme tuto deku na žehlení , která je praktická, rychle připravená i uklízená! Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti cookies. Skvělá vychytávka do každé domácnosti!


Představujeme vám deku na žehlení. Deka je dostatečně velká a oblečení na ní spolehlivě vyžehlíte. Tato deka je multifunkční.

Jen ji položíte na kuchyňskou linku, na postel, stolek a je rychle připraveno k přežehlení trička, sukně. Teflonová vrstva zajistí žehlení z obou stran. Není třeba vytahovat žehlící prkno! Stačí položit tuto teflonovou deku na linku, stůl či pračku a můžete bez obav žehlit.


Deka na žehlení teflonová Deka na žehlení Teflon. Využijete vždy když potřebujete narychlo něco přežehlit. Ideální na cesty, je skladná, lehká a měkká. Vrchní strana je z thermoreflexního materiálu ALUTEX, který odráží teplo a usnadňuje žehlení.


Spodní strana mm molitan. Obě vrstvy spojeny po obvodu lemovkou. Ano, je to deka nebo pléd - zkrátka přikrývka, do které se pohodlně zachumláte, a je vám opravdu dobře.


Bez příjemné deky si nelze představit útulnou atmosféru v bytě. Je totiž vědecky dokázáno, že teplo zvyšuje pocit bezpečí, který pozitivně působí na lidskou psychiku. Usnadňuje žehlení ,šetří energii a ča.


Když nemáte žehlicí prkno, deka ochrání podložku, na které budete žehlit. Rozměr deky 1x 70cm, lze prát v pračce. Speciální žehlící plocha zaručuje snadné a rychlé žehlení s úsporou času.

Díky hliníkovému povlaku má deka úsporný účinek. Je vybaven extrémně silnou pěnovou podložkou šetřící prádlo (mm) a zataženou vázací páskou. Umístěte deku na zem, podlahu nebo třeba stůl a svoje věci si vyžehlíte naprosto stejně!


Svrchním materiálem deky je příjemná směs bavlny a polyesteru. Kombinace materiálů zabraňuje proniknutí tepla a páry skrz deku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky