pondělí 14. května 2018

Truhlářská dláta

Level-up your translation and localization workflow using an affordable online solution. Completely Free for Open Source Projects. Všechna truhlářská dláta jsou vyrobená ze speciální nástrojové oceli s vysokým obsahem uhlíku a kalená po celé délce čepele na tvrdost 61HRC ±. Dláta se dodávají z výroby předbroušena pod úhlem 25°.


Tento úhel je vhodný pro měkké až středně tvrdé dřevo. Rukojeť je z habrového lakovaného dřeva nebo plastová.

Nová truhlářská dláta s originálně vybroušenými hranami. Docilují velmi tenkých bočních ploch, což přináší naprosto ojedinělé řezné vlastnosti, zejména při práci v rybinách. Krátká zakulacená rukojeť umožňuje pohodlné uchopení. Spolu s krátkou čepelí umožní přesnější vedení dláta. Krátká truhlářská dláta v dřevěněném stojánku Tato dláta umožňují maximální kontrolu řezu, protože se můžete dostat velmi blízko k opracovávanému předmětu.


Vhodná k řezání spojů, pro modeláře, nebo tam, kde je omezený prostor. Osmihranná rukojeť s oválnou částí z akácie. Naleznete u nás nejrůznější druhy ručních drát pro kvalitní řezbářské opracování dle nejpřísnějších evropských norem.

Vysoce kvalitní dláta z chrom-vanadové oceli s dlouhou životností ostří. Poniklovaná ocelová úderová plocha - pevná a odolná. Ergonomické, dvoubarevné měkké rukojeti, odolné a pohodlné. Přesně broušená čepel pro maximální ostrost.


Dodává se v odolném nylonovém pouzdru. V tesařství se používají plochá dláta hraněná, nehraněná a děropáče. Jedná se o obdobná dláta jako truhlářská , jen mívají proti truhlářským dlátům mohutnější rukojeť, silnější čepel a celkově mohou být i delší. Japonská truhlářská dláta. Ultra-ostré nože s velmi dlouhou životností a ergonomicky tvarovaná rukojeť vám umožní pracovat pohodlně a přesně.


Dláta Pfeil Švýcarská firma Pfeil je světoznámá firma produkující špičkové řezné nástroje. Truhlářská a řezbářská dláta - sady a řezbářské držáky. Všechny nástroje jsou vyrobeny ze speciální chrom-molybdenové nástrojové oceli.


Nástroje jsou kovány a broušeny na speciálních. Bevel edge chisels PREMIUM Hello, today I would like to introduce you to the PREMIUM bevel edge chisels by NAREX. The blades are made from traditional Czech Chrome-Manganese steel, the sides are ground significantly thinner compared to the grinding of standard chisels. Speciální řezbářská dláta využijete při tvůrčí, umělecké práci se dřevem.


Zajímavým, užitečným nástrojem je poříz, v hospodářství se často využíval k upravování konců topůrek a nása využívají ho i tesaři.

Dláta patří k tradiční výbavě truhláře, ale své uplatnění najdou i při jakékoli práci se dřevem doma nebo na chatě. Nabízíme kvalitní sady dlát NAREX Bystřice nebo dláta značky EXTOL. V internetovém obchodě nako.


Dům a zahrada - Dlata bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky