pátek 25. května 2018

Párkovač bazar

Nepoužívaný hot dog párkovač LUXTRONIC je praktickým pomocníkem ve vaší kuchyni. Ohřívá až šest nožiček párků najednou, dále disponuje nástavcem na rozpékání pečiva a nástavcem na vaření až tří kusů vajec. Elektro - Párkovač bazar.


Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Dům a zahrada - Parkovac bazar. Inzerát Párkovač v okrese Liberec, cena 250Kč, od Tereza Zahradníčková na Sbazar. Párek v rohlíku nebo- li hot dog je oblíbenou a velmi často vyhledávanou pochutinou rychlého občerstvení.


Párek jakožto uzenina je velmi pochutina s dlouholetou tradicí, zmiňovaná již v Homérské Odysee z devátého století před naším letopočtem. Hotdogovače skladem umíme doručit už v den objednávky! Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.

Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Stroje - Párkovač bazar. Maminky vědí, že Párkovač stojí na eMiminu nejméně.


Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Auto - Pojizdne obcerstveni bazar. Nápověda, Dotazy, Hodnocení,. Bazar kuchyňských potřeb, levné kuchyňské nádoby, inzerce kuchyňských potřeb Bazar kuchyňských potřeb v sekci bazar bílého zboží.


Vložte inzerát do inzerce zdarma, inzerujte levné kuchyňské potřeby. Cena: €, Lokalita: Trenčín. Krabice je poškozená ale přístroj je v pořadku.


Auto je velmi pěkně vybavené: - kožené čalounění - multifunkční volant - tempomat - navigace - špičkové audio Rockford - el. Párkovač byl používaný měsíc i když je jeho stáří roky. Je ve výborném stavu, bez jakéhokoliv poškození, nebo vady.

Technicky popis: Zařízení slouží k rychlé přípravě párků v rohlíku. Prodám Pajero s motorem 3. Model v celonerezovém provedení, skleněná nádoba, nerezovým košem. Tři nerezové opékací trny.


Párkovač hot dog, ohřívač párků v rohlíku, ohřívač hot-dogů, hotdogovač čtyřtrnový Beeketal BHG- čtyřtrnový přístroj na hot-dog, pikadorovač, stroj hotdog maker, regulace teploty, vypínač a kontrolka chodu, skleněná nádoba na párky, samostatné vyhřívání hrotů a nádobky. Vhodné pro rychlá občerstvení a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky