pondělí 14. května 2018

Hliníková těsnící lišta k pracovní desce

Těsnící lišty, profilové lišty k pracovním deskám. Vážení zákazníci, objednávky můžete nadále provádět prostřednictvím e-shopu, telefonicky, e-mailu a obchodních zástupců. Způsob montáže: 1) Přivrtání - vycvakne se dekorační část a spodní část lišty se přivrtá k pracovní desce , následně se dekorační část nacvakne zpět.


Lepení - lišty se mohou lepit na očištěný povrch lepidlem např. Lišta je složena ze dvou částí, vnitřní kotvící část se přišroubuje skrz předvrtané otory buď. Nabízíme provedení v designu nerez a hliník. Naše těsnící lišty za pracovní desku barevně sladíte např.


Rozměry: výška 1mm, šířka 1mm (dle nákresu), délka metry. Navíc kuchyňské pracovní desky za trvale nejnižší ceny. Vzhled je imitace hliníku. K pracovní desce šíře 28mm, u lišt je nutné rozlišit výrobce pracovní desky, každý má jiný profil čelní hrany. Přechodová (prodlužovací) lišta slouží k plynulému spojení desek ve stejném směru, rohová.


Ta zabraňuje zatékání vody a zapadávání nečistot za pracovní desku. Také vyrovnává drobné nerovnosti zdi. Ke každé naší pracovní. Doplňky k pracovní desce jako lišty, podpůrné kování či oleje vám pomohou zajistit, že vaše deska mít dobrou podporu, povrchovou úpravu i údržbu.


Chraňte si svou investici pomocí doplňků, jež zajistí případné renovace. Prohlédněte si naše výrobky, díky nimž se o vše můžete (správně) postarat sami. Hliníková těsnící prahová lišta vyrobená z eloxovaného hliníku. Tento práh lze přizpůsobit všem způsobům otevírání.


Upevňuje se přímo na podlahu pomocí vrutů či nalepením. Doporučujeme Hřebíky v tubě či vysokopevnostní lepidlo PL 400. Její tvar a uspůsobení zabraňuje tomu, aby voda zatékala za pracovní desku a také, aby za ni zapadávaly zbytky jídla a jiné nečistoty. Lištu lze použít obecně k jakékoliv kuchyňské lince, kde se bude barevně hodit.


Tím prodlužuje životnost Vaší kuchyně a chrání ji před. Na dotaz „ těsnící lišta k pracovní “ jsme našli: Filtry a řazení. Podobné fráze na Sleviste. Cezar hliníková lišta levá pro kuchyňské desky je lišta k pracovní kuchyňské desce. Těsnicí lišta k pracovní desce hygienických sestav do ordinace.


Instalace: Po přiložení do spoje pracovní desky a svíslé stěny se přichytí vruty v určených místech. Tato lišta se používá jako alternativa k nalepovací hraně, tedy slouží jako překrytí bočního řezu pracovní desky. Používá se místo nalepovací hrany v náročnějších podmínkách např.


Spojovací lišta k pracovní desce – Bog Fran – Modena. RAUWALON slim-line plus je nejužší těsnící profil se samostatným horním i spodním dílem a využitelný jako alternativa k čistě lepící variantě RAUWALON slim-line. Systémová řada RAUWALON perfect-line je první těsnící lišta s neviditelným těsnícím systémem k pracovním deskám, která zároveň vytváří naprosto plynulý přechod mezi deskou a stěnou. Velký výběr naleznete online na BauMax. Zabraňuje zatékání vody mezi kuchyňské pracovní desky.


Krycí páska FIXA je vhodná pouze k pracovním deskám s rovnou hranou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky