středa 16. května 2018

Keramická rychlovarná konvice professor

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Pro ty nejlevnější konvice je typické, že jsou právě z plastu. Rychlovarná konvice z plastu Proffesor CZ 1je z našeho srovnávacího testu cenově nejdostupnější. Plast není technologicky nic špatného, z hlediska.


Díky světelné signalizaci poznáte, zda je přístroj zapnutý. Ukazatel vodní hladiny na boku ukazuje obsah vody v konvici.

Rychlovarné konvice mají své nezastupitelné místo v našich domácnostech. Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty. Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření. Luxusní nerezová konvice 2l Objem 1. Ohřeje pouze tolik vody, kolik potřebujete.


Příprava horkých nápojů během několika sekund. Je to průtokový automat na horkou vodu. Stačí jen stisknout tlačítko a během několika sekund teče vařící voda do vašeho šálku.

Professor CZ2není jen obyčejná rychlovarná konvice. Pro nadšence a také malé děti je zajímavou vychytávkou barevné podsvícení jednotlivých teplot. V praxi to znamená, že pokud je teplota vody 60°C, pak je podsvícení zelené, u 70°C se objeví modré zabarvení, voda ohřátá na 80°C. Gratulujeme všem, kteří stihli koupit za 3Kč!


Součástí je také filtr vodního kamene, který zajišťuje. Na dně konvice se nachází skrytá nerezová topná spirála. Po obou stranách konvice je velký a dobře viditelný vodoznak. Vyjímatelný filtr proti vápenatým usazeninám a sklápěcí uzamykatelné víko.


Stačí si jen vybrat jestli chcete keramickou, nebo nerezovou, retro, nebo moderní… Na FAVI. Topná… celá specifikace. Víme, na co při jejím výběru myslet, i to, jak se o rychlovarnou konvici správně starat, aby vám sloužila co nejdéle.


Jistě oceníte bezpečnostní prvky jako je pojistka proti přehřátí, automatické vypnutí při varu nebo víčko s pojistkou proti vypadnutí. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Konvice je z pevné keramiky, která zároveň udržuje vodu déle teplou.


Průměrná cena přibližně 49- Kč. Díky takto velkému objemu připravíte na jeden ohřev teplé nápoje i pro početnější rodinu. Na těle konvice se nachází přehledný ukazatel vody, který vám naprosto přesně ukáže množství vody.


Veškeré informace o produktu.

Ochrana proti ohřevu bez vody a funkce automatického vypnutí. W, skryté topné těleso, světelná indikace zapnutí, automatické vypnutí, prostor pro navinutí přívodního kabelu. Některé konvice mají větší tepelné ztráty nebo nevypínají okamžitě po dosažení varu. Už dávno neplatí, že rychlovarná konvice je vyrobena jen z nudného, bílého plastu.


Tento design přetrvává převážně u těch nejlevnějších výrobků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky