středa 16. května 2018

Trubičky na kremrole

Trubičky na kremrole

Trubičky na kremrole mini 70mm. Směs pro přípravu griliášových trubiček naleznete v naší nabídce. Náš tip: vyzkoušejte náplň.


Jedná se o český výrobek z potravinářského pocínovaného plechu s atestem zdravotní nezávadnosti. Příprava kremrolí je velice jednoduchá. Můžeme zakoupit hotové listové těsto, které rozválíme na tenoučký plát. Troubu rozehřejte na 220°C. Ještě vlažné sundejte z trubiček a nechte vychladnout.


Na sníh rozvařte v rendlíku cukr s trochou studené vody. Potom začněte šlehat bílky a postupně k nim. Upéct si domácí kremrole není žádná věda a zvládne to i úplný začátečník. Ve videu najdete podrobný návo jak na to. Budete k tomu však potřebovat trubičky ,. KORONAVIRUS: vzhledem k aktuální situaci bychom vás rádi požádali, abyste volili spíše platbu PŘEVODEM PŘEDEM NA NÁŠ ÚČET než DOBÍRKU.


Trubičky na kremrole

Každý proužek těsta natočíme na trubičku tak, aby pomašlovaná část zůstala nahoře. Kremrole pokládáme na plech vyložený pečicím papírem. Pečeme v předehřáté troubě dozlatova (15–minut).


Na kremrole nepoužívám listové těsto, příliš se drobí a má tendenci ztvrdnout. Jinak ale proti listovému těstu nic nemám, pokud je domácí a připravené z másla, je to delikatesa :)) Nicméně na kremrole se mi osvědčilo těsto z mouky, tuku a zakysané smetany. Mouku, heru a smetanu zpracujeme v těsto, které dáme do lednice aspoň na hodinu odležet.


Namotáváme je na kovové trubičky tak, aby se kraje překrývaly. Upečené kremrole necháme vychladnout a vyndáme trubičky. Studené kremrole plníme sněhem z bílků ušlehaných v horké lázni za přidávání cukru.


Tématické fráze: sněhové trubičky trubičky recept sníh do trubiček sněhové trubičky recept domácí těsto na trubičky trubičky recept na trubičky domaci listove testo na trubicky sníh do kremrolí domácí kremrole domácí kremrole recept recepty na trubičky sníh na trubičky trubičky na kremrole kremrole plněné sněhem. Recepty na varenie pre všetkých kuchárov a kuchárky. Každý môže pridať svoj recept na varenie, hodnotiť recepty, komentovať recepty ostatných kuchárov a kucháriek. Chutia asi každému , veď kto by ich nepoznal?


Ja ich robím takto, preto som pridala môj recept. Hotové kremrole klaďte vedle sebe na připravený plech. Pečte ve vyhřáté troubě asi 15–minut dozlatova, pozor, ať nejsou moc tmavé – těsto by se pak příliš drobilo.


Druhý den vyválíme a nakrájíme rádýlkem na proužky, které motáme na trubičky. Potřeme rozšlehaným vejcem a trubičky pečeme na plechu vypláchnutém studenou vodou na 2°C, než trubičky krásně zezlátnou. Upečené trubičky necháme vychladnout a sundáme z forem. Zatím si připravíme krém. V páře šleháme bílky.


Trubičky na kremrole

Nejdříve jsem trubičky pekla pro sebe a známé. Když mě ale oslovily z nedaleké pekárny, rozhodla jsem se trubičkami zabývat profesionálně. Samozejmě to znamenalo vybudovat technické zázemí pro výrobu ve větším. Od té doby se toho mnoho změnilo.


Máme dvě výrobny, cukrárnu a přibližně zaměstnanců. Rozvážíme na více jak 1velkoobchodních míst. Okraje pruhů se mají mírně překrývat.


Trubičky na kremrole

Pak kremrole potřeme rozšlehanými vejci, složíme je na vodou vypláchnutý plech a pečeme dozlatova v horké troubě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky