středa 2. května 2018

Konvice na čaj na indukci

Konvice na indukci - když voda zapíská. Voda na kávu nebo čaj se v konvici na plotně ohřívala od nepaměti. Až s nástupem elektrických varných konvic se tento trend výrazně změnil ve prospěch rychlejšího a energeticky úspornějšího spotřebiče s přívodním kabelem.


Zpříjemněte si každodenní vaření kávy či čaje s touto krásnou konvičkou. Jednoduchý a klasický design konvice Living Nostalgia je ideální pro sklokeramické i indukční desky. V této kategorii najdete celou řadu konvic na přípravu čaje.

Podle typu materiálu můžete konvice na čaj používat na indukci , elektrickém sporáku i plynovém vařiči. Některé typy konvic jsou vhodné i na mytí v myčce na nádobí. Skleněná konvice na indukci 2l - Ibili.


Uvnitř skleněné konvice na indukci je praktické sítko, s kterým se snadno manipuluje. Alternativou ke konvicím rychlovarným jsou dnes opět konvice postavené pěkně na sporák. V naší generaci jsme ještě zažili, jak konvice pískaly, když byla voda na čaj nebo na kávu hotová a možná jsme jako děti pozorovali i plamen plynového hořáku, jak se roztéká na plochém dně konvice na vaření vody. Puntíkovaný motiv je nestárnoucí klasikou, která nás zanese myšlenkami do dětství.


Rozměry konvice na čaj : průměr 16cm, délka od vya.

Některé konvice na čaj se prodávají se sítkem, které oddělí čajovou sedlinu od čaje. Vybrané typy konvic na čaj lze ohřívat na plynovém, elektrickém i sklokeramickém sporáku. Pokud máte indukční sporák, existují čajové konvice vhodné také pro ohřev na indukci. Máme pro vás nerezové konvice na čaj a kávu, porcelánové konvice nebo tolik oblíbené skleněné džbány třeba na domácí ovocné nápoje. Nic nezahřeje tak jako čajová konvice s teplým čajem uvnitř.


Vyberte si konvičku na čaj , která bude dělat radost na vašem stole. Na výběr máte konvice keramické, skleněné, retro i kameninové. Stačí kliknout na FAVI.


Varné konvice na vodu skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Banquet, Kela, CS Solingen a dalších. Elegantní konvice na čaj z kvalitního žáruvzdorného skla a nerezovým sítkem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hliníková moka konvice na indukci Monix Cream šálků Hliníková moka konvice MONIX CREAM i pro všechny druhy sporáků, i na indukci pro tradiční přípravu kávy italského typu s vynikajícím aroma, tzv. Moka konvička má ergonomickou rukojeť, bezpečnostní ventil, lesklý a hladký povr.


Originální a krásné konvice na čaj jsou nejlepším způsobem, jak čaj stylově podávat.

Kvalitní čaj si přece zaslouží vhodné servírování! Praktické a designové čajové konvice přichystají z pití čaje úžasný zážitek. Jsou skvělým pomocníkem v domácnosti i dárkem pro blízké osoby.


Typickými materiály je buď porcelán, nebo sklo, přičemž porcelánová konvice na čaj rozhodně vyhrává. Hledáte-li širší výběr stylů od těch obyčejných až po designové kousky , jste tu správně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky