středa 30. května 2018

Skleněná mísa na ovoce

Díky skleněným mísám na ovoce proměníte Váš interiér v příjemné místo, kde bude mít každý člen Vaší rodiny ovoce na dosah ruky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Monumentální skleněná mísa na stůl, v růžové barvě, která přechází do kobaltově modré.

Design této mísy je inspirován zkamenělinami trilobitů, od kterých si zapůjčuje jemné linie plátů krunýře, kterým si chránili tělo. Tyto nestárnoucí tvary se hodí jako designový skvost do jakéhokoliv moderního interiéru. Elegantní skleněná mísa na ovoce , cukroví nebo třeba slané tyčinky.


Mísu lze umývat v myčce na nádobí. Využití mísy je opravdu široké, záleží jen na vás. Největší mísu využiji i při zavařování na umývání ovoce a zeleniny.


Skleněná mísa GIRO ø cm. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte.

Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Nebo si můžete vybrat z podobných produktů. V naší nabídce mají skleněné misky velmi široké zastoupení, nabízíme misky z lisovaného skla, tvrzeného bílého skla, ve tvarech hranatých, moderních nebo klasické kulaté tvary, dekorované či bez dekoru, v jednoduchém designu z čirého. Vlastnosti Produktu: skleněná elegantní mísa na ovoce , estetické provedení miska, snadno se čistí, módní a praktický doplněk každého stolu, ideální pro vytváření dekorací a ozdob. Vážení zákazníci, v tuto chvíli realizujeme všechny objednávky bez prodlení.


Mísa má stabilní základnu a kolem horních okrajů je zlacená. Mísa na ovoce z německého křišťálového skla. Na jakou se můžeme těšit letošní ovocnou úrodu a jak vypadá ideální městský sad? Nejen na tyto otázky v rozhovoru odpovídal Dominik Grohmann, potulný sadař, bývalý vrcholový žonglér a lektor Na ovoce , který pomáhá lidem i krajině s péčí o ovocné stromy. Tuto multiform misku na ovoce jednodušše složíte do tvarů, zrovna podle toho, jakou máte náladu nebo jaké máte doma ovoce.


Design můžete měnit kdy chcete, a proto se Vám tato miska neokouká. Salátová mísa skleněná Craquele 18cm z dílny francouzské sklárny La Rochére. Luxusní francouzské sklo je známé svou dlouhou historií, kvalitou a precizním zpracováním. Krásná skleněná mísa na ovoce , nevyužiji ji.


Budu ráda, když někomu poslouží. Velká skleněná mísa z IKEA. Používaná minimálně, je hrozně obrovská.

Ve spodní části kaz už z výroby, jakoby shrnuté sklo - viz foto. Na funkčnosti to nic nemění. Ideálně osobní převzetí v Brně. Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží.


Vynikající pro přípravu a podávání salátů, kompotů, dresinků, míchání těsta apod. Vyrobeno z prvotřídního odolného skla, vhodné do mikrovlnné trouby, odolné do 90°C, nepoužívejte v klasických troubách. Vhodné do myčky, roky záruka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky