středa 16. května 2018

Nůž na odizolování kabelů

Nůž na kabely Jokari No. Secura, Ø - mm Kvalitní odizolovač kabelů JOKARI z extrémně odolného nylonu pro odizolování všech běžných kulatých kabelů. Nože pro odizolování kabelů , odplášťovací, elektrikářský, odizolovací, s kapkou.


Speciální nástroje pro odizolování kabelů. Záruka Záruční doba u výrobků GTM se prodlužuje v případě, že spotřebitel předloží výrobek k servisní prohlídce u autorizovaného servisu pravidelně každý rok. Na odizolovávání v krabici se mě nejvíce osvědčila kombinace člunkovýho nože (ten co postnul Marek Laube) se zalamovákem. Tedy když je dobrý kabel (od DRAKA) tak stačí, při odholování do krabice, jen udělat řez po obvodu a stáhnout izolaci.


Odizolování kabelů jen pomocí zalamováku je na prd. Na práci s elektrikářskými kabely je zapotřebí kvalitní elektrikářský nůž. Nabízíme široký výběr elektrikářských nožů vhodných pro práci s kabely. Elektrikářské nože a nářadí levně. Pozorně sledujte nabídky jednotlivých prodejců, protože někdy se zdá nabídka na první pohled velmi lákavá, ale často se stává, že Vám prodejce naúčtuje tzv.


Cenu dopravy máme dle výše objednávky a jasně ji vidíte ještě před samotným dokončením objednávky. Pracovní nože) Hodnocení produktu:. Hloubka řezu přesně nastavitelná pomocí otočného kolečka na konci rukojeti. Rukojeť nože z protiskluzového plastu. Neobsahuje PVC, kadmium.


Kvalitní elektrikářský nůž na odizolování kabelů je velmi praktická věc, která dokáže uspořit spousty času a práce. V naší nabídce naleznete klasické elektrikářské nože na kabely s čepelí či odizolovací nůž na kabely s možností nastavení kolečkem (je možné použít na průměr kabelu od 5mm do 28mm). Broušená čepel s rovným břitem na dořezávání.


Pomocí tohoto nářadí lze provádět odizolování kabelů o průřezu do mm2. Hloubku střihu prováděného ostřím odizolovacího nářadí lze často v úzkém rozsahu seřizovat a rovněž přizpůsobovat rozdílným materiálům. Délkový doraz usnadňuje opakované odizolování při zachování neměnné délky odizolovaného. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava.


K odizolování vodičů a kabelů. Prosím, použijte minimálně 3. O nás Jak nakupovat Obchodní podmínky Kontakty KATALOGY. Detailní popis produktu Velmi kvalitní nůž pro snadné odstranění plášťů kabelů , pro kabely v průměru – mm. Buďte s námi v kontaktu. Dostávejte informace o novinkách v sortimentu, akčním zboží či plánovaných událostech dříve, než ostatní.


Nebojte, žádným nepříjemným spamem vás obtěžovat nebudeme. TPR pryží odolná dvousložková rukojeť měkčená protiskluzovou TPR pryží Parametry hlavní název promo: nůž na odizolování kabelů technické parametry: 170mm doplňující. Umožňuje velmi snadné odizolování kulatých kabelů.


Technické parametry: 170mm. Nutné přihlášení pro nákup. Svěrací čelisti kleští umožňují odizolování také u kabelů s těžko odstranitelnými materiály jako je Teflon a Radox.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky