pondělí 11. února 2019

Fagor lednice

Fagor lednice

Důležitá informace: Situace s Fagorem není nyní jednoduchá, protože je momentálně firma Fagor v insolvenčním řízení. Lednice dokáží udržet teplotu mezi °C až °C a relativní vlhkost v rozmezí až , tedy vhodné podmínky pro zrání masa. Regulovatelný systém chlazení od °C do °C, s odstupňováním po °C. FCT-687B Bílá kombinovaná lednice FCT-687B s čistým objemem 3l, z čehož l je mrazící část. Lednice FCT-687B je vybavena technologií No Frost i vnitřním osvětlením.


Fagor lednice

Pro usnadnění dohledávání dílu uveďte prosím výrobní číslo vašeho spotřebiče nebo ofoťte výrobní štítek. FAGOR , MASTERCOOK NÁHRADNÍ DÍLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ. Na této stránce naleznete české návody pro spotřebiče Fagor. Máme pro vás k dispozici 7návodů od Fagor.


Pro rychlejší hledání můžete využít výhledávání v pravé části obrazovky. Kompletní informace o produktech značky Fagor - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Produkty Fagor na jednom místě - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Lednička je jedním z prvních spotřebičů, které se pořizují do nové domácnosti a zároveň je také jedním z těch, které jsou neustále v provozu.


Fagor lednice

A vzhledem k tomu, že předpokládáme u lednice dlouhodobou výdrž, neměl by se výběr toho ideálního typu podceňovat. V případě, že původní otvor je menší, tak je nutné původní otvor zvětšit vrtáním na průměr mm! Byla první filiálkou firmy Fagor Electrodomésticos ve východní a střední Evropě.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. FCC-34LA originální náhradní dveře s kompletním příslušenstvím včetně těsnění. Plastové plato do dolního mrazáku rozměr cca. Stav nového - nevyužito.


Lednice s mrazákem FAGOR FCT-8A stále doručíme až domů, na pobočky i do AlzaBoxu. Veškeré informace o produktu. Některé moderní lednice mají nulovou zónu, jedná se o zvláštní šuplíky, ve kterých je nižší teplota (kolem °C). Pokud je touto funkcí vaše lednice vybavená, určitě ji využívejte na uchovávání masa, ryb a případně i uzenin.


Vybírejte si Lednice podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Hlídat podobné - Vyprodáno. LEDNICE A MRAZNIČKY Fagor. AUDIO A VIDEO Daewoo ECG Emgeton Franklin FUNAI GoGen Grundig Iriver JVC LG Panasonic Philips Samsung Sanyo Sencor Sharp SMARTON Sony Toshiba DŘEZY A BATERIE. Slevy a výprodeje produktů značky FAGOR v sekci Ledničky a kombinované chladničky.


Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Lednice střední třídy seženete zhruba v cenách kolem deseti tisíc.


Ty už se hodí do menších domácností. Je to sice hodně peněz, ale zato máte zaručenou dobrou úroveň spotřeby, výbornou hlučnost a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky