úterý 19. února 2019

Krém na zdobení cupcakes

Máslový krém pod fondán i na zdobení. Profesionální cukráři však nedají dopustit na máslový krém odlehčený sněhem z bílků. Ten nejenže krém úžasně zjemní a dodá mu požadovanou lehkost, ale díky němu bude mít i krásně bělostnou barvu. Tip: Nejlépe se těsto do košíčků dávkuje pomocí kleští na zmrzlinu.


Skvělý základ pro nezapomenutelné cupcakes máte hotov, nyní zbývá ještě druhý krok, a tím je zdobení. Ja jsem nedavno objevila super krem na cupcakes , ktery skvele drzi tvar.

Smetana se svari s vajecnakem, prida se nalamana bila cokolada do uplneho rozpusteni a necha se pres noc vychladit v lednici. Druhy den se prida mascarpone a vysleha se do tuha. Inak nedávno som robila carrot cake a napadlo mi, že tá mňamózna poleva čo sa dáva navrch by sa tiež dala využiť ako krém na cupcake , neskúšala si ? Lučina, práškový cukor, citrónová šťava, VANILKOVÝ EXTRAKT! D a trochu masla a chutilo tu super. Len neviem či by to držalo na cupcake -u, nevieš?


Recept a popis na cupcakes od pečení po zdobení krémem. Video není sponzorované.

Všechny produkty jsem si koupila sama. Nadýchaný máslový krém , s pomocí kterého vytvoříte nádherné dorty, cupcaky i zdobení , jakého se vám zachce. Krém nenahrazuje klasický dortový krém vzhledem k množství cukru.


Jeho použití je převážně na cupcaky, zdobení nebo na dorty pod vrstvu marcipánu. Pokud i tak je na vás krém příliš sladký, můžete část másla nahradit třeba ovocným džemem. V poslední době jsou cupcakes , které pocházejí z Ameriky, velkým hitem.


Lidé si je nechávají péct na svatbu nebo si z nich dokonce dělají dorty. A jak na tyhle krásné a roztomilé cupcakes a jak je nazdobit? Naučíte se udělat krém na korejské zdobení , se kterým hezky ozdobíte dort nebo cupcake (odnesete si recept). Ukážeme si typy zdobicích špiček, barev a všech pomůcek ke zdobení.


Na kurzu se je naučíme používat a také si můžete pomůcky zakoupit. Zuzko, na ty bohuže recept nemám, to je kolekce cupcakes , které jsem chutnala v USA, zrovna tyhle jsou tuším ze Seattlu. Ale co si vzpomínám, krém nechutnal vesměs nijak, bylo to cukrové peklo (našlehané máslo s cukrem), obalené ve strouhaném kokosu.


Krém odložíme na hodinu do ledničky a používáme na zdobení. Právě cupcakes , tedy muffiny zdobené krémem a dalšími ozdůbkami k nám přišly z Ameriky a rychle v našich končinách zdomácněly. Jsou hitem i na svatbách, kde často nahrazují patrové dorty.


Pro zdobení cupcakes to však chce ještě něco navíc: cit pro cukrařinu, trpělivost a tvořivou duši, chuť experimentovat, hrát si s barvami a nenechat se odradit prací na miniatuře.

Tyto vlastnosti se dobře hodí na Markétu Hlaváčkovou, která společně s kamarádkou Erikou založily značku Markétina cukrárna. Přestože jsem příznivcem spíše čokoládové varianty, k ovoci jsem zvolila vláčný vanilkový dortík a jogurtový krém. Na léto ideální a lehká kombinace.


Jak už jsem zmiňovala mnohokrát, cupcakes jsou rychlé a jednoduché na přípravu. Jsou upečené za pár minut, během chvilky vychladnou a už můžete chystat krém. Dobrý den Míšo, konečně se dostávám k tomu, abych Vám písla - cupcakes jsem upekla podle toho zázvorového koláče a na krém jsem použila Váš recept na jogurtový krém a byly úchvatné - moc mi chutnaly, zázvorová chuť tam byla opravdu dosti výrazná a to bylo super. Už vás nebaví připravovat klasické nádivky, které používáte při zdobení muffinů nebo k plnění koláčů, trubiček, dortů a jiných sladkých dobrot?


Načerpejte inspiraci na nejlepších krémů, které můžete použít do jakýchkoliv sladkých dobrot. Krém na cupcakes recepty, které budete milovat. Nějak jsem se začetla do receptů a úžasných fotek, které tady máte, že jsem si ani nevšimla, kolik už je hodin :D. Chtěla bych zkusit tzv.


Krém promícháme, setřeme z boků mísy a ještě chvilku prošleháme na nejvyšší otáčky, až je lehký a nadýchaný. V tomto okamžiku můžeme krém rovnou použít na zdobení cupcakes , promazání dortu nebo slepení makronek či cukroví. Do krému můžeme přidat libovolnou příchuť či přísadu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky