čtvrtek 14. února 2019

Žehlička na vlasy rowenta

Žehlička na vlasy rowenta

Titánové doštičky sú pre väčší tepelný výkon, rýchlosť a presnosť vybavené keramickým poťahom obohatením o turmalín. Rowenta jsou nepostradatelným pomocníkem pro krásně rovné vlasy již po jediném tahu žehličky. Titanové destičky jsou pro větší tepelný výkon, rychlost a přesnost opatřeny keramickým potahem obohaceným o turmalín. Profesionálne tenké plávajúce. Bezdrátová žehlička na vlasy Rowenta For Elite Nomad zajistí snadnou úpravu vašeho účesu kdykoliv a kdekoliv.


Objevte dokonalé pohodlí a výkon s univerzálním stylingovým nástrojem, který žehlí, vytváří vlny a lokny – vše v bezdrátovém provedení pro dokonalou svobodu. Rowenta uvolňují miliony záporně nabitých iontů, které odstraňují z vlasů statickou elektřinu a zanechávají vlasy příjemně hebké na dotek. Ionizátorem ošetřené vlasy výrazně lépe odráží světlo a jsou tak lesklejší. Rowenta s unikátním pečujícím povrchem Keratin a Shine.


Rowenta Eco Intelligence je ideální kombinací pro dokonalé výsledky žehlení a úsporu energie. Zámek pro bezpečné skladování Skladování žehličky je bezpečné a pohodlné díky systému zamykání žehlicích desek. S dnešními vychytávkami zvládnou vlasy již nejen narovnat, ale klidně vytvoří i roztomilé lokny nebo vlasy nakrepuje. Záleží na vašich preferencích a na příležitosti, kam se zrovna chystáte vyrazit. Jak si mám zvolit pro svém vlasy tu správnou žehličku?


Keratin v kombinaci s turmalínem zanechávají zářivě lesklé vlasy a bez. Krátké nebo vrstvené vlasy , nebo tenké a křehké vlasy : žehlička na vlasy s úzkými nebo běžnými žehlícími plochami. Dlouhé vlasy (přes ramena): široké žehlící plochy usnadňují a urychlují proces rovnání. Rowenta , kulma na vlasy , fén Rowenta , epilátor nebo holicí strojek pro muže tak představují jen zlomek přístrojů, které vám ulehčí každodenní péči o vlasy i tělo.


Umožňuje elektronické nastavenie teploty v piatich úrovniach od 1do 2°C. Súčasťou žehličky je aj nádobka na vodu s objemom ml. Dalším benefitem je bezpečnostní uzamykací systém žehlicích ploch. C a vaše vlasy buď narovná, alebo natočí podľa vášho želania.


Je vybavená LCD displejom pre dokonalú kontrolu a presnosť teploty, ktorú si môžete nastaviť po 10°C od 130°C do 230°C. Tento povrch kombinuje využitie keratínu s jedinečným turmalínom, čo by malo viesť k silným a lesklým vlasom. Ne nadarmo se říká, že vlasy jsou korunou krásy. Ovšem, málo kdo je s těmi svými spokojen - ten, kdo je má rovné jako dráty, touží po princeznovských loknách a naopak.


Společnost Rowenta je známa svým inovativním přístupem k vývoji a produkci svých výrobků. Cenovým zařazením spadají do nižší třídy, takže udělají radost méně náročným zákazníkům. Samozřejmě si udržují vysokou úroveň. Chcete mať dokonale vyžehlené vlasy ako modelky na prehliadkach Elite Model Look? Pri precíznom stylingu kratších vlasov, napríklad ofiny, oceníte veľmi úzke žehliace dosky (cm).


Pre krásne upravené, rovné vlasy. Vyjdite z domu každé ráno so skvelým pocitom. Jednou z prvých vecí, ktoré si na nás ľudia všimnú, sú vlasy.


Lesklé, rovné a prevzdušnené vlasy sú známkou toho, že viete, ako sa o seba postarať. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Pri optimálnej teplote 1°C sú vlasy chránené a zachovávajú si 1 odolnosť, unikátny patentovaný povrch Cashmere Keratin s arganovým olejom v kombinácii s generátorom iontov prináša žiarivý lesk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky