pátek 15. února 2019

Jednorázové mycí žínky pro novorozence

Jednorázové mycí žínky. Nabízíme vám velice oblíbenou, praktickou jednorázovou mycí žínku, ze zdravotně nezávadné netkané textilie. Stala se tak již nezbytnou součástí personálu v nemocnicích, v domovech důchodců, sociálních ústavech, ale i při koupání miminek, malých dětí či při cestách, kde není možnost osprchování. Mycí žínky jsou praktickými pomůckami pro každodenní péči o seniory a imobilní pacienty.


Slouží k šetrnému omývání pokožky celého těla i aplikaci kosmetických přípravků. Navíc můžete vybírat z několika různých druhů ( jednorázové nebo klasické ze 1 bavlny) a barevných variant. Nejčastěji používá naše.


Před lety nám v porodnici doporučili používat na koupání jednorázové žínky. U druhého to plánuji stejně. Jinak jsem druhému dítku koupila mantinel do postýlky, na první mi slíbila mamka že ušije ale pak z toho sešlo. Manžel nemá moc rád použité věci, oblečení mu naštěstí moc nevadí, tak jsme koupili i novou. SENI CARE Žínka na mytí pro dospělé bez fólie jsou vhodné pro čištění pokožky pomocí ošetřujících prostředků.


Výrobek na jednorázové použití. Na krajích jsou dekorovány řeckým vzorem. Na výběr je z více barevných variant.


Hygienické jednorázové mycí žínky pro šetrné čištění pleti jsou vyrobeny z celulózy. Jsou měkké a vysoce absorpční. Snadné nasazení, bez vnitřní folie. Ideální použití v kombinaci s čistící pěnou a mycí emulzi Attends.


Rozměr žínky 2x 16cm. Určeno pro jednorázové použití. Ahoj holky, i když mám už dvouměsíčního chlapečka, pořád jsem nepřišla na to, jak ho dobře umýt. V porodnici měli na miminka malou hebkou žínku, tou to šlo dobře. Ale všechny žínky , které mám nebo jsem viděla v obchodech jsou froté, a to tedy moc hebký materiál není, nehledě na to, že z mojí menší ruky padají.


Když myju jen mycí emulzí a rukou, tak zase. Oblíbená je také žínka pro novorozence v sadě s osuškou a bryndákem. Pro osoby s inkontinencí jsou jednorázové mycí žínky.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Je určena pro mytí celého těla a je vhodná pro dospělé i pro miminka. Každá maminka má ráda své miminko a určitě ocení tento produkt. Oblíbená značka dětských ubrousků pro novorozence Babylove.


Kvalitní dětská drogerie z Německa pro malé děti. Mycí žínky se stávají nepostradatelným pro domácí zdravotní péči a obecnou péči o starší osoby. Mycí žínka jednorázová mycí s folií 50ks. Jemně a důkladně vyčistí dětskou, hebkou kůži. Jemný materiál je vhodný pro pravidelnou péči o tělo.


K výrobě jednorázové mycí žínky je použita zdravotně nezávadná 1 netkaná textilie, která je ideální i pro mytí miminek a dětí. Vyzkoušejte jednorázové mycí žínky z netkané textilie. Díky preciznímu zpracování a vysoké gramáži je žínka velmi příjemná i pro citlivou pokožku.


Nasazování mycí žínky je velmi rychlé, parádně na ruce drží a samotná péče o. Upřesnit výběr Skladem Cena s dopravou Filtrovat. Zobrazuji – 30) Attends mycí jednorázové žíňky ks. Vyrobeny z celulózy, reliéfní povrch. Nakupte nejlevněji přes Heureku.


LékárnaHARTMANN je tu pro vás i vaše blízké. Hodně slýchám že maminky používají i pleny značek DM a Tesco. Bepanthen je zbytečně drahý. Slyšela jsem že Johnson není zrovna vhodná. Z jednorázovek jsme měli Pampersky i Huggiesky.


A nakonec se mi pro novorozence nejvíc líbily plenky Happy - Bella. Kočárek - máme trojkolku a jsem max. Daleko snadněji zatáčí, bez námahy. Na procházky chodíme každý den, vozí babičky, dědečci, brácha. Koupelové mycí žínky (4produktů) Vybírejte si koupelové mycí žínky podle parametrů a srovnejte si ceny z internetových obchodů.


Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat chystám se k nákupu kosmetiky, která kosmetika je pro miminka nejlepší? Nabízí se na trhu spousty značek ale co je opravdu dobré a kvalitní? Kterou značku zakoupit pro novorozeňátko?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky