čtvrtek 21. února 2019

Elektrický sušák žebřík

Další možností, jak si pořídit zajímavý designový topný žebřík do koupelny, je vybrat vhodný topný žebřík primárně určený pro teplovodní vytápění a dodatečně ho osadit topnou tyčí. Máte v koupelně chla který z každého sprchování udělá spíše otužování? Koupelnový žebřík vás zahřeje na těle i na duši. Vyberte si takový, který splní vaše požadavky na vytápění i na design.


Používá se jako přídavné topení do koupelny v kombinaci s podlahovým vytápěním.

Elektrický sušák ručníků LINER. Tento chytrý sušák je konstruován tak, aby nesnižoval tepelný výkon Vašeho radiátoru (v případě uchycení na radiátor, nebo koupelnový žebřík ). Je vhodný i do těch nejmenších koupelen, protože jde sklopit tak, aby zabral jen minimum místa. Po vysušení prádla, ručníku či utěrky je možné sušák zcela sklopit.


Topný žebřík jako plnohodnotné topení do koupelny nebo k sušení. Držáky na ručníky můžou být otočné, stojací nebo nástěnné. Jednodušší varianta jsou háčky na ručníky.

Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny. Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI. Radiátor elektrický v bílé barvě. Rozměr radiátoru 45x1cm.


Je vyrobeno z leštěné nerezové oceli a poskytne Vaší koupelně ojedinělý vzhled. E 5x 3x 8 bílý, výkon Wattů. Na spodní hraně vertikálního profilu je integrován vypínač. Uvnitř topného tělesa je umístěn odporový drát bez použití kapalné plnící směsi. Echo je inovací oblíbeného modelu Echo Inox.


Vkusně doplňuje koupelnové i kuchyňské baterie nebo sanitární příslušenství. Hledáte nejlepší otopné těleso do koupelny? Na plné čáře vyhrává koupelnový topný žebřík.


Pokud topný žebřík budete využívat jen jako „ sušák “ ručníků, nemusíte si s výkonem příliš lámat hlavu. Zvažte, jak často budete topný žebřík využívat a jakou očekáváte tepelnou pohodu. Důležitá je samozřejmě velikost koupelny i běžná teplota v místnosti a požadovaná teplota.


Skvělý na zimu, kdy je často chladno, hodně prší a je mokro.

Plní funkci nejenom jako otopný žebřík , ale poslouží také jako sušák ručníků. Nemáte-li možnost napojit topný žebřík na ústřední topení, vyberte k žebříku. Byl navržen tak, že samostatně stojí, a díky tomuto praktickému designu se dá jednoduše postavit do koupelny, ložnice nebo i na jiné vhodné místo.


Při osobním odběru sleva 1Kč na každý sušák , pro více ks dopočítáme po dokončení objednávky. Množstevní:- pro až sušáků- pro až sušáků- pro až sušáků- pro více než sušáků. Díky němu budou ručníky suché a. Slevu spočítáme po dokončení objednávky a zašleme upravené platební informace. Svým elegantním designem se hodí do mnoha koupelen a interiérů.


Skvělá dekorace do koupelny, ložnice atd. Vysuší a nahřeje oblíbené oblečení a ručníky. Výrobcem je Švédská firma Smedbo, která v současné době patří ve Skandinávii mezi.


Připojení k elektrické. S výběrem i objednávkou Vám rádi poradíme - kontaktujte nás. Skládací sušák – k dostání jsou venkovní i vnitřní skládací sušáky na prádlo. Jejich výhodou je snadné přenášení a prostorová nenáročnost ve složeném stavu. Otočný venkovní sušák – představuje ideální řešení na zahradu.


Pojme dostatek prádla, a když jej nepoužíváte, snadno složíte jeho ramena ke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky