úterý 12. února 2019

Film pod povrchem děj

What Lies Beneath Robert Zemeckis je vynikající režisér a patří k mým oblíbeným stejně jako většina jeho filmů. Thriller pod povrchem se může pochlubit zajímavým tématem a ještě zajímavějším hereckým obsazením. Pred rokmi som videl trailer, ktory ma od filmu odradil natolko, ze som si ho pozrel az dnes. Mal som verit svojim pôvodnym pocitom, ze to bude sracka. Vysledkom je najhorsi Fordov film a odteraz uz budem mat strach si bez obav z kvality pustit nejaky dalsi jeho film.


Ked je schopny natocit nieco taketo, tak sa od neho da ocakavat cokolvek.

Tento film mám velmi rád. Děj fil­mu se roz­jíž­dí vel­mi poma­lu a prv­ní „duchař­ské“ scé­ny se dočká­me za hod­nou chví­li. Značnou část fil­mu si Clair mys­lí, že onou zje­vu­jí­cí se ženou je jejich sou­sed­ka, kte­rou zabil man­žel (man­žel té sou­sed­ky). Problem je, ze film ma dve hodiny a vic nez dve tretiny z toho zabiraj sceny pomalu vysilujici Pfeiffer, ktera se furt dokola mota po baraku a nad necim premejsli a bohuzel mi ani nebyla moc sympaticka. Navic zaver se da docela lehce odhadnout.


Režisérsky je film taky docela nezajímavej a slušná atmosféra funguje jen chvíli. Skutečně zajímavej byl jenom Harrison Ford v neobvyklý roli, třetí slabá hvězda právě za něj. Také proto, že další oblíbený herec Zemeckise Tom Hanks, se kterým ve stejnou dobu natáčel film Trosečník, musel během natáčení hubnout a nechat si narůst svůj vlastní plnovous.

Slovenský seriál z dielne Andyho Krausa. Tajomstvá, ktoré mali ostať navždy ukryté pod povrchom. Ako málo stačí, aby sa v živote každého z nás zmenilo všetko.


Na první pohled dokonalé manželství. Ona, Clarie Spencer, žena v domácnosti, která se vzdala kvůli manželově kariéře své hudební kariéry. Norman Spencer, univerzitní vědec v oboru výzkumu, nadevše milující svoji nádhernou ženu Clarie a půvabnou dceru Caitlin. Ovšem, když se jednou Clarie. Davida Strathairna považuji za špičkového herce, ale pokud mám projít kolem představitele ducha, nebudu se mu galantně vyhýbat loktem, když ho dle scénáře nemám vidět.


Děj se pomalu rozjíždí, nabírá na obrátkách, aby vás nejdříve překvapil, pak vyděsil a nakonec uzemnil nečekaným rozuzlením. Myslíte si, že dobře znáte své nejbližší? No, tady už se s tím každý musí poprat sám a vím že názory se budou odlišovat.


Match Point - Hra osudu. Thrillery Chris Wilton je bývalý profesionální tenista, který. Cítíte, že máte Šestý smysl, toužíte se ocitnout V zajetí démonů, nebo byste chtěli mít doma Bytost?


Tak jen pozor na to, abyste nebyli Osvíceni, zapomněli na Mámu a Vozka smrti vás neodvezl do Ospalé díry za Ženou v černém. V domě Těch druhých se rozprostírá Zlověstné ticho a Přízraky noci. Manželia Adam a Lea Vrbo.


Pod povrchem hodnocení.

Trosečník je americký dobrodružný film , který získal dvě ocenění a na několik dalších byl nominován. Hlavní postavou je Chuck Nolan kterého ve filmu hraje Tom Hanks. Děj filmu se odehrává na jednom ostrově poblíž Cookových ostrovů.


Vyberte si i další filmy online z kategorie Drama, Thriller nebo si prohlédněte kompletní videotéku Lepší. TV s více než 6tituly. Pravda pod povrchem Below the Surface. Základnou linkou príbehu bude krásny dlhoročný vzťah manželov, ktorý odrazu dostal trhlinu a tá sa ukazuje silnejšia, než by si mnohí pripustili.


Uveriteľný príbeh a situácie budú postupne odhaľovať skutočnosti, ktoré problém manželov ešte viac zamotajú. Prihlás sa, začni hodnotiť a my ti pomôžeme. Akonáhle sa objaví, okamžite ho nájdeme a zara. Pro někoho možná kravina,pro mě -srabku- nepříjemný film -viděla jsem jen pár chvilek,vždy to přepnu-ale kdo viděl-a nebo dokouká-může mi prosím napsat o co šlo?


Nějak jsem pochopila,že ta žena-zjevující se duch,p. Svět pod zemí je nám tak vzdálený, že stačí kopat jen pár metrů a odhalíte zcela neznámé království, hned pod svýma nohama. Doposud byl prozkoumán jen zlomek bohaté biodiverze. Děj se odehrává v Irsku, kde panuje král Lávra, který je laskavý, ale přitom každý rok nechává popravovat svého holiče. Uvnitř však nosí tajemství, že král schovává pod vlasy oslí uši.


Kukulín se pak stane královým dvorním holičem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky