středa 13. února 2019

Plynový sporák profi bazar

Sporák má plotny - zadní plotny m. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Prodám plynový sporák Mora obyčejný, s elektrickou troubou (trouba není horkovzdušná).


Použitý roky, v dobrém stavu, plně funkční.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Osobní odběr po telefonické. Prodám nový gastro profi sporák spolu s plynovou troubou. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Skladem máme více druhů sporáku.

Profi sporák je základním zařízením každého gastro provozu. Vhodný typ sporáků vybíráme podle velikosti a výkonu hořáků nebo elektrických ploten. Ve spodní části sporáku.


Multifunkční gril Topován. GASTRO PROFI SPORÁK PLYNOVÝ Inzerát byl odebran z oblíbených. Možnost odečtu - výměny za váš nefunkční,znečištěný. Plynový sporák po kompletní generálce.


Vyměníme komplet elektroinstalaci ,termostaty, vypínače a vodiče se silikonovou ochranou. V troubě nová topná tělesa a na hořácích nové rozdělovače plamenů. Tento web používá soubory cookie.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Prodáme profi zahradní traktor grillo FD 280. Dostupné (ceny s DPH): - Kapacita 1L - € - Kapacita L - € - Kapacita 1L – 2€ - Kapacita 1L - 3€ Pokud máte zájem o podrobnosti,. Predám plynový sporák AMICA s elektrickou rúrou, možnosť pripojiť na plynovú prípojku a aj plynovú bombu.


Dôvod predaja je prerabka kuchynskej linky, sporák pouzivany len rok a pol. Po prerabke bol uskladnený v garáži (mesiac) preto možno na fotke vidieť známky prachu. Podívejte se na plynové sporáky s dlouholetou tradicí.

Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Sleva na libovolnou sestavu při koupi kusů THERMA. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Prodám profi sporák české výroby celonerezový kombinovaný 3x velký a 1x malý hořák a elektrická trouba.


Dobrý deň, mám na predaj zariadenie do kuchyne. Rozměry sporáku 900x900x870. Trouba ovládána termostatem do 300C. Po částečné i kompletní repasi k okamžitému dodání a použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky