pondělí 11. února 2019

Hnětač těsta profi

Hnětač těsta profi

Pro gastronomické účely doporučujeme hnětač těsta 20l a více pro dostatek místa. Kuchyňské roboty a jejich specializace. Některé kuchyňské roboty disponují extra vybavením, které vám kromě hnětení těsta umožní i další procesy. Klávesové zkratky na tomto webu. Stativ stroje v lakovaném provedení s jednoduchými liniemi pro snadnou údržbu a čištění.


Všechny stroje jsou ale silné, výkonné a spolehlivé. Máme pro Vás profesionální hnětače těsta té nejvyšší kvality. Profi hnětače prostě neutaháte! Zákazníky naleznou především z řad pekařů, cukrářů, do výroben i menších podniků.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Gastronádoby - Prohlédněte si náš nový systém pro objednávání gastronádob. Požadovanou gastronádobu najdete rychle a jednoduše objednáte. REALEX International spol. Profesionální mixér se spirálou je vhodný pro míchání a hnětení těžkých těst, např.


Díky velmi důmyslné konstrukci a odolnosti jsou tyto hnětače těsta schopné zpracovávat i velké objemy těsta a odpadá tedy starost s ručním hnětením těsta , které znají například naše babičky, ale především každá hospodyňka, která těsto běžně ručně zpracovává. Při objemech těst, které pizzerie denně. Dodáváme kompletní sortiment kuchyňských strojů. Hnětač těsta Prismafood IRV 50.


Stačí si jen vybrat - univerzální kuchyňské roboty, univerzální roboty stolní, mixéry, stroje na zpracování těsta , kráječe chleba a knedlíků, stroje na zpracování zeleniny, stroje na zpracování masa, lisy a odšťavňovače, blixery,. Pohonná jednotka může být nastavena ve dvou re. Nabízíme gastro zařízení, nerez gastro techniku, příslušenství a gastro zboží pro vybavení profi gastro provozů. MTM-65MN je určen pro hnětení těsta s tekutější a střední hustotou.


Hnětení probíhá pomocí současného otáčení mísy a odpovídajícího ve. Přečtěte si více informací. Spirální hnětače těsta.


Nechte pole prázdné, chcete-li najít všechny produkty, nebo vložte část názvu, chcete-li najít konkrétní produkt. Nakupte či prodejte Vaše použité hnětače těsta. Takto výhodně jen na Exapro.


Hnetač těsta ( součástí je i struhadlo ), pův. Holešově, nebo ve fryštaku jinak postou dle ceniku postupne budu vystavovat vice zařizeni z provozni haly, klidne piste volejte pro vice info. Osobní odběr i doprava kurýrem.


PROFI KUCHYNĚ - Gastro zařízení. Potřebujete rychle promíchat a vytvořit těsto? Usnadněte si práci – každá ušetřená síla a čas se počítá.


Inspirujte se u TESCOMY a využijte hnětač těsta z řady DELÍCIA, který je vyroben z prvotřídní nerezavějící oceli. Rukojeť je pro větší pohodlí naopak vyrobena z kvalitního odolného plastu. Jsou vyráběny o velikostech pro kg těsta na jednu dávku. Mísa a hnětací hák jsou vyrobeny ze silného nerezového materiálu.


Mechanické komponenty jsou robustní a odolné pro nepřetržité zatížení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky