středa 27. února 2019

Parní hrnec eta recepty

Poslední měsíc jsem měla možnost vyzkoušet parní hrnec Calderon od společnosti Eta. Když mi tento pomocník přišel a vybalila jsem ho z krabice, trochu mě vyděsilo množství komponentů, ale záhy jsem zjistila, že jeho sestavení a provoz. S parními hrnci ETA připravíte zdravé pokrmy snadno a rychle – v porovnání s běžnými parními hrnci ušetří při přípravě jídla až polovinu času. Potraviny si přitom zachovají svou plnou chuť i výživovou hodnotu.


Elegantní a moderní design našich hrnců spolu s jednoduchou přípravou pokrmů z nich udělají. Parní hrnec ETA Calderon.

Nová generace parních hrnců vyniká kompaktním tvarem a rychlou a jednoduchou přípravou. Do zásobníku vlijete množství vody podle délky přípravy, do nádob naskládáte potraviny podle druhu, přiklopíte a kolečkem nastavíte dobu vaření. Stěny nádob se začnou rosit a během vteřin je naplní. Mezi kvalitní hrnce parní patří například Phillips, Morphy Richards, Zelmer a Klarstein.


Přečtěte si naše další nezávislé recenze věnované kvalitnímu kuchyňskému vybavení, které vám pomohou při výběru. Tradiční činská specialita Dim Sum knedlíčky inspirované Českem - plněné směsí z kuřecího masa s freshem z červeného zelí. Připraveny v parním hrnci ETA Cald. Pomocník pro rychlé a zdravé vaření s příjemným moderním designem.


Při přípravě jídel můžete používat libovolný počet těchto nástavců (dle charakteru pokrmu a počtu porcí).

Jeho moderní design ozdobí každou kuchyň nebo ji dočasně hravě zastoupí – třeba na chatě či v kanceláři. Tento hrnec je speciálně uzpůsoben tak, aby se v něm vařilo co nejlépe s ohledem na zachování všech živin a vitamínů. Díky dostatečně pomalému vaření dochází k zachování vitamínů v zelenině a maso připravené v tomto hrnci je křehké. Objevte s Tefalem široký sortiment parních hrnců na vaření chutných a zdravých pokrmů. Kdo to má rád mini, pro něj je tu MiniCompact.


Jednoduchý princip – vynikající výsledek. Když přístroj uvedete do chodu, jídlo se udělá v páře, tím pádem má skoro všechny své vitamíny, minerály a stopové prvky. Vaříte rádi a máte doma příliš mnoho hrnců, ale vlastně nevíte, který vybrat? Skrývá v sobě několik spotřebičů – umí vařit, smažit, dusit a připravit rýži.


Já sama parní hrnec nemám, protože se ho dost bojím, ale bývalá tchyně v něm dělala brambory jako přílohu, jen je oloupané, nakrájené dala na trochu másla a za 5-minut byly hotové. Každý může přidat vlastní recept. Hrnec , který vaří zdravě. Provoz hrnce signalizuje světelná kontrolka. Na uplynutí nastaveného času upozorní.


Recepty pro parní hrnec už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Recept na bylinkové kuřecí plátky a drůbeží játrové placičky se zeleným kořením.


Jak ovšem v páře doopravdy vařit, to moud. Prozkoumejte nástěnku „ PARNÍ HRNEC “ uživatele jaroslavasedlak na Pinterestu.

Lahodná jídla z jednoho hrnce. Ideální kniha pro všechny, kteří chtějí, jen s minimem námahy, dopřát sobě a svým blízkým lahodná a hřejivá jídla. Pro parní hrnec recepty , které budete milovat. Pokud hledáte jednoduchý a praktický způsob přípravy všech svých oblíbených jídel, tento hrnec je určený právě pro vás: multifunkční hrnec Delimano 18vudělá všechnu práci za vás – jediné, co musíte udělat, je přidat suroviny, nastavit program a stisknout časovač.


Pomalý hrnec je ideální pro vaření omáček, vývarů i přípravu nejrůznějších druhů masa. To ale není vše, co dokáže. V symfonii chutí promění i obyčejnou zeleninu, těstoviny a vykouzlí i dezerty.


Vše ale záleží na vaší fantazii a chuti objevovat. Níže se můžete inspirovat několika recepty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky