úterý 26. února 2019

Sušička hloubka 50 cm

S přehledem usuší 6–kg vypraného prádla. Je vás doma více a hodila by se vám sušička prádla s kapacitou třeba až kg? Super úzká slim sušička , která se bez problému vejde i do klasických panelákových dveří. Je praktická, úsporná, s ochranou proti zmačkání oblečení, se snadno přístupným filtrem.


K tomu se hodí i její dětská pojistka a další výbava, ze které jí nechybí vůbec nic. Díky technologii tepelného čerpadla.

Sušičky prádla se šířkou až cm. B, funkce Pára, let záruky na motor, Bluetooth SLIM pračkosušička je vybavená párou, která usnadňuje odstranění skvrn a chrání prádlo před zmačkáním. Díky Bluetooth a funkci HomeWhiz navíc můžete stáhnout další programy. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Spotřeba Další zásadní parametr při výběru sušičky. Pokud dbáte na šetření energií a chcete ušetřit nějaké peníze, potom vám tento model. Nenajdeme u ní parní programy nebo množstevní automatiku, ty jsou většinou ve výbavě dražších sušiček.


Objem bielizne na sušenie je vo väčšine prípadov z plne naloženej práčky.

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Hloubka sušičky dává větší možnosti výběru. Předmět naší dnešní recenze – sušička prádla Candy CS C8DG-S na nás udělala poměrně dobrý dojem. Má své nedostatky, mezi které patří málo nápaditý design, chybějící LED osvětlení a především přítomnost k energetické třídě B, což není dobrý výsledek, na druhou strnu má i své lepší stránky.


Bohužel se nám nepodařilo najít produkt susicka hloubka cm. Obecně ale vyhrává varianta set pračka a sušička nad sebou (pračka a sušička na sobě). Cena setu pračky a sušičky. Pokud máte rádi tu nejvyšší kvalitu, efektivní praní a sušení včetně úsporného provozu, pak doporučujeme vyšší investici.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Mezikusy pračka - sušička. Výhodou pračky s předním plněním je skutečnost, že ji můžete umístit do koupelny, pod pracovní desku i jako vestavbu do kuchyňské linky. Je sice širší než pračka s horním plněním, na druhou stranu vám na vrchní straně nabídne nějaký ten odkládací prostor navíc. V nízké vaně se můžete vykoupat, osprchovat, dopřát dětem spoustu zábavy, ale také třeba přeprat jemné prádlo v ruce nebo vanu využít při úklidu.


Pokud navíc zvolíte vhodnou vanovou zástěnu, vytvoříte ve. Ušetřete za nákup sušiček prádla. Slim provedení sušičky.

Možnost připojení na odpad. Candy CSH7A1DE-S v bílé barvě s hloubkou necelých cm. Galvanizovaný buben s oboustranným otáčením vysuší kg prádla. Hlučnost dosahuje maximálně dB.


Ovládání je elektronické prostřednictvím otočného voliče a displeje umístěného uprostřed s LED.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky