pátek 22. února 2019

Fab befo klasik 511

Katalog Katalog produktů Elektromechanické prvky Otvírače Základní Klasik 511. V katalogu nemáme podrobnější informace o BeFo 511. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Je vhodný přo všechny druhy zárubní. Základní elektrický zámek (otvírač) s otevíratelnou západkou vyrobenou z mimořádně tvrdé a houževnaté oceli.

Je v poloze OTEVŘENO jen po dobu trvání napěťového impulzu – to je pouze po dobu, po kterou je stisknuto patřičné tlačítko na ovládacím zařízení. Značka FAB má za sebou více než stoletou historii. Kolikrát se asi klíč s hlavou psa v logu otočil v zámku? Kolik klíčů se nešťastnou náhodou ztratilo a kolik lidí si oddechlo, když ten svůj nakonec přece jen našlo v kapse? Specializovaný distributor integrovaných bezpečnostních systémů v ČR.


Přicházíme s novým velmi zajímavým řešením zamykání bytu,domu,kanceláře. Stačí telefon,nebo přívěšek příp. Dále zde máme pro Vás odkaz na naše stránky k tomtuto výrobku.

Nabídka Otevírače dveří FAB BEFO KLASIK - strana 1. FAB -CLIQ mechatronická vložka. Inteligentní zabezpečení od FAB servisního partnera VAMA Praha. FAB CLIQ je nová inteligentní uzamykací technika s IQ.


Zobrazit: Grid List Table. Vyrábíme domovní telefony (domácí telefony), zvonková tabla (dveřník, zvonek) v provedení audio nebo video. ANTIVANDAL má otevíratelnou západku vyrobenou z mimořádně tvrdé a houževnaté oceli.


Buďte s námi v kontaktu. Dostávejte informace o novinkách v sortimentu, akčním zboží či plánovaných událostech dříve, než ostatní. Nebojte, žádným nepříjemným spamem vás obtěžovat nebudeme. Zámek je v poloze OTEVŘENO pouze po dobu trvání napěťového impulsu, v opačném případě je otvírač uzamčen. Dodávané balení obsahuje kromě vlastního.


Výrobek je určen pro instalaci do kovových, dřevěných a plastových dveřních rámů. V případě zájmu nás kontaktujte. Mimo túto dobu sú dvere zamknuté. BeFo KLASIK antivandal standardní 6-12V typ 5. Po přivedení elektrického proudu do otvírače FAB BeFo se pomocí cívky uvolní protikus západky ve dveřní zárubni a dveře se tím otevřou.


Přestože se jedná o poměrně jednoduché řešení, výrobce FAB dodává na trh více druhů elektrických otvíračů, které se liší funkcí a napájením na 6V, 12V, nebo 24V.

Dostupnosť: Cena dopravy od: € Pri nákupe v našom e-shope môžete použiť platobné karty: Sprievodca nákupom. Elektrické otvírače řada FABúzké se signalizací. Pod napětím průchozí, bez napětí blokován 8Kč (eshop cena včetně DPH). Reverzní zámek je při zapnutí elektrického napětí zavřen - zajištěn.


Při přerušení elektrického napětí je zámek otevřen - odjištěn. Použití: Pro všechny druhy zárubní vchodových dveří, zejména. Západka není nastavitelná. Prihlásiť sa Kontaktujte nás.


Produkt bol úspešne pridaný do vášho k. Kč – 7Kč v obchodech Porovnat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky