středa 6. února 2019

Mlýnek na strouhanku orion + 5 nástavců

Kovový mlýnek od firmy Orion má celkem nástavců. Namelete s ním strouhanku , sýr, ořechy, brambory, mrkev nebo okurky na plátky. K pracovní desce jej přichytíte pomocí šroubu - maximální síla desky 30mm. Snadno jej sestavíte a práce s ním jde krásně od ruky. Je speciálně určen pro mletí strouhanky, sýra a ořechů, ale zvládne naplátkovat a nastrouhat ovoce i zeleninu.


Kvalitní provedení mlýnku je z nerezové oceli, snadno jej připevníte k podložce pomocí šroubu. Pro pohodlné mletí se dodává s. A ta připravená doma je nejlepší! Uchycení ke stolu na šroub.


Násypka s přítlačným nástavcem pro bezpečné mletí. Snadné sestavení, manipulace a údržba. Materiál - ocel, plast. Průměr kotouče: cm. Strojek na strouhanku Orion ⛔ Někdo byl rychlejší.


Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Nebo si můžete vybrat z podobných produktů.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Malý pomocník vám urychlí zdlouhavé strouhání.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Lehce se čistí díky kovovému provedení, má několik nástavců na maso. Mlecí bubínek z nerezi, ostatní díly z oceli, plastu a pryže.


Povrchová úprava kliky je provedena chemickým leštěním, těleso je na. Levné mlýnky na maso - Nejlevnější mlýnky na maso na HLEDEJCENY. Struhadlo je opatřeno pěchovadlem pro bezpečné použití. Buben struhadla je vyroben z kvalitní.


Tradičně vyřešený kvalitní třecí mechanizmus mlýnku dává záruku jemně namletého máku. Ke stolu připevníte pomocí šroubu. Mlýnek na odšťavnění ovoce ORION litina. Mlynek na orechy a semena Sleviste.


Nastavitelný mlecí mechanismus mlýnku na pepř z prvotřídní nerezavějící oceli s vysokým obsahem uhlíku, nastavitelný mlecí mechanismus mlýnku na sůl z vysoce kvalitních keramického materiálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky